Jordi Segura del Club de Pesca Roses La Perola, representarà Catalunya al campionat d’Espanya de Surfcàsting

C.P.R. La Perola
El bisbalenc Jordi Segura va guanyar l'onzena prova de la Lliga Social de Surfcàsting del C.P.E.R. La Perola

Dos pescadors del C.P.R. La Perola van participar a la prova de selecció per representar Catalunya en el campionat d’Espanya de pesca a la modalitat de Surfcàsting

Jordi Segura, pescador del C.P.R. La Perola que representarà a Catalunya al campionat d’Espanya de Surfcàsting

El pescador de la Bisbal d’Empordà, Jordi Segura, es va guanyar el dret de participar al campionat d’Espanya al quedar en cinquena posició del el campionat de Pesca Mar Costa Selectiu de 1ª i 2ª Divisió Catalana.
Dissabte es va celebrar a la platja de Castelldefels, Barcelona, aquest certamen que tenia com a objectiu els ascensos i descensos de categoria, així com seleccionar als pescadors que representaran a Catalunya a l’estatal espanyol absolut de Pesca Surfcàsting, que se celebrarà a València el proper 2 de novembre.

El rosinc Joan Tena i Jordi Segura, de la Bisbal d’Empordà, tots dos socis del Club de Pesca Roses La Perola van participar en aquest campionat com a pescadors de 1ª Divisió. Segura com vigent campió de Catalunya de Sufrcàsting, i Tena com a tercer classificat del certamen català. I tots dos van viatjar a Castelldefels acompanyats pel president del club, Alberto Fernández, i el soci José Moral.

Aquest campionat selectiu es va disputar al llarg de tot el dia, ja que es van realitzat tres  mànigues, al matí, a la tarda i al vespre, de tres hores de durada cadascuna.
A la primera d’elles, tots dos pescadors del club rosinc van fer bones captures situant-se en Jordi Segura en cinquena posició, i Joan Tena a la novena d’un total de 30 participants de 1ª Divisió.

A la segona màniga, però, les captures no van ser tant generoses i tant en Segura com en Tena va baixar llocs a la classificació. El pescador de la Bisbal, de la 5ª a la 12ª, i el pescador de Roses, de la 9ª a la 20ª.

I a la tercera i última màniga Jordi Segura va poder remuntar posicions fins al  cinquè lloc, el que li dóna el dret a representar Catalunya al campionat d’Espanya de Sufcàsting.
En canvi, Joan Tena, no va tenir la mateixa sort i es va haver de conformar amb el vintè lloc, posició que li permet mantenir la categoria, ja que dels 30 participants baixaven a segona divisió els 7 últims.

El bon paper desenvolupat pels pescadors del Club de Pesca Roses La Perola, tant al campionat de Catalunya, aconseguint el títol, com en aquest de Selectiu, fa que l’entitat rosinca se situï a l’alçada del grans clubs de pesca del país a nivell esportiu.