Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

José Manuel Álvarez repeteix com a candidat de Ciutadans Roses a les eleccions municipals

Per   /   06/04/2019  /   No Comentat

Ciutadans confirma José Manuel Álvarez com a candidat a l’alcaldia de Roses, que ha remarcat la necessitat que l’alcalde sigui “una persona que trepitgi el carrer i escolti els problemes reals de la gent”

Ciutadans Roses

José Manuel Álvarez tornarà a ser el cap de llista de Ciutadans Roses a les eleccions municipals

L’actual portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Roses, José Manuel Álvarez, tonarà a ser el candidat de la formació taronja  a l’alcaldia de Roses en les pròximes eleccions municipals.

José Manuel Álvarez, de 45 anys és mestre d’Educació Física, diplomat en Teologia i Tècnic de Laboratori. Es va inscriure a Ciutadans el 2014 i actualment és el regidor i portaveu del partit a l’ajuntament de Roses.

El candidat taronja ha afirmat que assumeix el repte de tornar a encapçalar la llista “per a continuar fent política útil com s’ha vist amb la nostra proposta d’adaptar un parc infantil per a persones amb discapacitat i disposar d’una infermera que les cuida”. A més, ha remarcat que Roses necessita “un alcalde que trepitgi el carrer i que escolti els problemes reals de la gent”.

Finalment, Álvarez ha avançat que Ciutadans apostarà “perquè el Museu de la Pesca sigui una realitat i un referent per als alumnes de Roses i rodalia” així com també prioritzarà “el suport als esportistes locals d’alt nivell sigui quina sigui la federació a la qual pertanyin”.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

L’Oficina de Català de Roses celebra Sant Jordi

L’Oficina de Català de Roses també va celebrar la diada de Sant Jordi

Read More →
%d bloggers like this: