Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

La Ciutadella de Roses celebrarà els 40 anys de Boney M dins el Festival Sons del Món

Per   /   12/04/2019  /   No Comentat

Boney M actuarà a la Ciutadella de Roses el 2 d’agost

Festival Sons del Món

Els nou Boney M, liderats per la cantant original Maize Williams, actuaran a Roses

Boney M, un dels grans grups de la música disco dels 70s, celebrarà el seu quarantè aniversari divendres 2 d’agost a la Ciutadella de Roses. Les entrades s’han posat a la venda avui, divendres 12 d’abril, al web del festival.

Els Boney M liderats per la cantant original Maizie Williams, acompanyada de tres cantants i una banda de músics internacionals, celebraran els quaranta anys del seu naixement. Un esdeveniment que transformarà la Ciutadella de Roses en la discoteca més espectacular, única i divertida de la Costa Brava.

Boney M és un dels grups creadors d’èxits més reconeguts del planeta. Amb tan sols 10 anys de vida, el grup ja acumulava 18 discs de platí, 15 discs d’or i prop de 150 milions de discs venuts a tot el món. A la llista dels singles més venuts del Regne Unit, van arribar a tenir-hi dues dues cançons, una gesta només igualada per The Beatles.

Títols com “Brown Girl in the Ring”, “Ma Baker”, “Rivers of Babylon”, “Daddy Cool”, “Sunny”, “Rasputin” o “Belfast” són només alguns dels èxits eterns dels Boney M que tothom ha ballat.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

L’Oficina de Català de Roses celebra Sant Jordi

L’Oficina de Català de Roses també va celebrar la diada de Sant Jordi

Read More →
%d bloggers like this: