Programa Reallotgem

L’A.E Roses continua la seva preparació de pretemporada guanyant al Borrassà per 1 a 0

A.E. Roses
L'onze que va sortir d'inici contra el Borrassà F.C. amb la segona equipació

El partit va servir per donar minuts de joc als rosincs de cares a l’eliminatòria de la Copa Catalunya que els enfrontarà al Manresa C.E.

A.E. Roses
L’onze que va sortir d’inici contra el Borrassà F.C. amb la segona equipació

El proper 17 d’agost l’A.E. Roses té el primer partit oficial de la temporada 2014-15. Es tracta de la cinquena eliminatòria de la primera fase de la Copa Catalunya que enfrontarà a l’equip rosinc contra el Manresa C.E. al Municipal de Mas Oliva.

Una dada en el calendari de competició “que ens serveix de referència a curt termini en la nostra preparació”, va assenyalar el tècnic rosinc, Eduard Ortega, i que per aquest motiu, l’A.E. Roses va disputar el segon partit de la pretemporada, “per tal de donar minuts de competició als jugadors que, en principi, es perfilen com a titulars”, va explicar Ortega.

El matx va enfrontar als jugadors rosincs contra el Borrassà F.C., equip de 3ª Catalana. Un partit que durant al primera part va ser de domini local, fruit del qual va arribar el primer i únic gol del partit aconseguit per Julià Genovès, una de les quatre incorporacions del club en el seu retorn a la categoria de 2ª Catalana.

L’entrada dels juvenils a l’equip local i de jugadors que seran titular aquesta temporada per part del Borrassà., va provocar que durant els primers minuts de la represa el domini fos visitant, però a mesura que transcorria els minuts de joc, els homes d’Eduard Ortega van agafar les regnes del joc i van tenir ocasions, la més clara de Genovès, per sentenciar el matx, “un 2 a 0 hauria estat el resultat més just”, va apuntar el tècnic local al final del partit, destacant que “la implicació dels jugadors tant del primer equip com dels juvenils durant el període de preparació de la pretemporada està sent fantàstica” .

El partit contra el Manresa s’iniciarà a les 20:00 hores gairebé 48 hores després de l’anterior que disputaran els jugadors rosincs, ja que el dia 15 d’agost, a les 20:30 hores, l’A.E. Roses jugarà el tradicional partit de Festa Major contra l’U.E. Figueres.