La Fira d’Entitats de Roses se celebra aquest diumenge 16 de setembre

Fira d’Entitats de Roses

Un total de 22 entitats, disset que posaran parada i cinc que portaran a terme una actuació són les que hi participaran en la XXI Fira d’Entitats de Roses

Fira d’Entitats de RosesLa Fira d’Entitats de Roses ha anat de capa caiguda els darrers tres anys. Per diferents motius, entre d’altres, el solapament d’activitats el mateix dia, va provocar que les mateixes entitats deixessin de mostrar interès en participar-hi.

Això va passar per primer cop l’any 2015, va continuar l’any 2016, i l’any passat, tot i la bona assistència de públic es va notar la minsa xifra d’entitats participants, quan en temps pretèrits no baixaven de la vintena.

Però, enguany, en la XXI Fira d’Entitats de Roses, que se celebrarà aquest diumenge 16 de setembre, la xifra d’associacions i entitats que posaran una parada són gairebé una vintena, “una dada positivia perquè ja superem les de l’any passat”, ha significat el regidor de Cultura i Festes, Francesc Giner.

Disset de les entitats disposaran d’una parada per explicar als vianants la tasca que desenvolupen cada any, “i les altres cinc són les que actuaran a la Fira, i a les quals els hi demanat si volien venir per tal d’amenitzar la jornada amb els seves actuacions de ball, danses i músiques”, ha desvetllat Giner.

Cal destacar l’absència, després de molts anys, de la trobada de puntaires, ja que han trobar un millor aparador, com és la Fira de la Rosa, on van ser en la edició del passat mes de juny.

XXI FIRA D’ENTITATS DE ROSES

PARADES ACTUACIONS
Associació Amics de Guinea Conakry Havaneres (10:30-11:15h)
Creu Roja Roses / Donants de Sang Balldemar (11:30-12:00h)
Fundació Roses contra el Càncer Sardanes La Rotllana (12:05-12:20h)
Club Atletisme Roses Sílvia Busquets (12:25-13:00h)
Colla Gegantera Eva Mas (13:05-13:40h)
Associació Sardanista La Rotllana
Balldemar (Danses Tradicionals)
Associació Excursionista Cabirols
Motor Club Tocats pels Clàssics
Amics dels Animals
Futbol Base Roses
Escola Eva Mas
Escola Dansa Sílvia
Llunàtics
Optimist
Càritas
Marones