Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

La Piscina Municipal de Roses estrena nova web

Per   /   19/04/2019  /   No Comentat

La Piscina Municipal ha renovat el seu espai web www.piscinaroses.cat amb un nou disseny i noves funcionalitats.

Piscina Municipal de Roses

Pantalla d’inici de la nova web la Piscina Municipal de Roses

Aquest nou portal, a més dels apartats informatius sobre les activitats i els serveis que s’ofereixen, les característiques dels diferents espais esportius, les notícies per mantenir els abonats i usuaris informats en tot moment…, inclou una sèrie de funcionalitats que permeten una interacció en línia millor.

Així, per exemple: 

  • S’integra la reserva de plaça a les activitats del Pack fitness sense necessitat de redirigir la persona abonada a una altra pàgina, com es feia fins ara.
  • Igualment, es permet la possibilitat de reservar hora en línia per al servei d’assessorament esportiu.

  • Ofereix la possibilitat de donar-se d’alta com a abonat a través d’un configurador de quotes que ajuda i facilita el procés.

  • Es poden comprar tiquets en línia, siguin bons 5/10 o entrades. El client, posteriorment, rep un correu electrònic amb el codi d’accés, de manera que pot accedir directament a la instal·lació sense passar per recepció.

  • Cada abonat o client disposa d’una zona privada a través de la qual pot modificar la seva contrasenya d’accés o les seves dades personals, pot gestionar les seves invitacions, les reserves…

  • En aquesta zona privada també es penjaran, en un futur, els informes d’avaluació dels cursos de natació, de manera que ja no s’entregaran en format paper a cada participant sinó que es podran trobar i consultar en aquest espai.

  • Les persones abonades també podran descarregar-se, en el mòbil, els tiquets descompte del Piscina Plus per gaudir d’avantatges i descomptes als establiments que hi participen.

  • Finalment, l’apartat d’ocupació d’espais de les piscines també oferirà una nova imatge i permetrà una informació més precisa i actualitzada. 

Amb aquestes millores, la Piscina de Roses comptarà amb un espai web completament actualitzat, al dia de totes les novetats, com sempre ha estat, amb un nou disseny i preparat per a aquesta interacció en línia amb els seus clients.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Aula gastronòmica

La Confraria de Pescadors de Roses cedirà un edifici per a la creació d’una Aula gastronòmica

Read More →
%d bloggers like this: