La regidora de Joventut de Roses, Anna Jorquera, puja al podi als ‘The Partner Games’ de Crossfit

'The Partner Games’
Anna Jorquera i Romina Ruiz al podi dels 'The Partner Games’ de Crossfit

Jorquera, acompanyada per la també rosinc Romina Ruiz, van formar una parella molt compenetrada que només va ser superada per dues parelles formades per homes

Anna Jorquera i Romina Ruiz al tercer esglaó del podi dels ‘The Partner Games’ de Crossfit

El passat 15 de juliol, es va celebrar a Les Preses, La Garrotxa, la primera edició dels ‘The Partner Games’, una competició de Crossfit formada per tres categories diferents, Novel, Scaled i RX organitzada per Crossfit La Garrotxa.

I la parella formada per la regidora de Joventut de Roses, Anna Jorquera i Romina Ruiz van aconseguir pujar al tercer esglaó del podi, en la categoria Novel en representació del Box Top Fit Roses. Aquesta categoria és la indicada per a participants que portin menys d’un any practicant aquesta modalitat.

El CrossFit és una tècnica d’entrenament que encadena moviments de diferents disciplines al mateix temps, tals com l’halterofília, l’entrenament metabòlic o el gimnàstic.

I la prova de La Garrotxa va constar de 4 proves on les rosinques van portar a terme un campionat excel·lent mantenint-se en totes les rondes en les primers llocs de la classificació.

Cal destacar que la 3ª de les quatre proves va ser clau per optar al triomf final, ja que s’havia de completar 550 d’atletisme més 500 de rem en menys de 3 minuts, i tant Jorquera com Ruiz, mostrant una gran compenetració, ho van aconseguir.

Finalment, però, es van haver de conformar amb el tercer lloc del podi, només superades per dues parelles formades per homes.