Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

L’atleta rosinc Pere Sastre s’ha de retirar de la marató de Sevilla, però tornarà per acabar-la

Per   /   27/02/2016  /   No Comentat

Pere Sastre va anar a Sevilla lesionat i conscient que no podria arribar a la línia d’arribada, i va haver d’abandonar al quilòmetre 15

Pere Sastre

Pere Sastre minuts abans de prendre la sortida a la marató de Sevilla

Ho sabia, però ell ho va voler intentar. Després de fer la corresponent inscripció i reservar els bitllets i l’hotel per participar a la marató de Sevilla, en Pere Sastre, president del Club Atletisme de Roses, es va lesionar. Els isquiotibials de les seves cames el martiritzaven quan entrenava per preparar-se per a la prova sevillana. Va estar gairebé quatre anys sense poder disputar una marató, la seva gran passió, per culpa de diferents lesions, i ara quan ja s’havia recuperat, i fins i tot fer un gran paper en les mitjes maratons de Ripoll i Mataró, en les que va participar a finals de l’any passat.

I ara, quan semblava que les lesions eren cosa del passat, un malson per oblidat, tot just un mes abans de la marató de Sevilla, va tornar a recaure no podent entrenar-se. Tot i això es va presentar a Sevilla “perquè com va dir el meu ídol de l’atletisme, Emil Zátopek, si vols córrer fes 100 metres, però si vols viure una experiència fes una marató, i vaig viure aquesta experiència, que en aquesta ocasió va ser degradable, però tot i estar lesionat volia intentar-ho” , ha manifestat en Pere.

El rosinc va prendre la sortida, però al quilòmetre 15 es va veure obligat a abandonar, “les punxades a les cames cada cop eren més fortes i no podia gairebé córrer a causa del dolor, aquesta va ser la principal causa del meu abandonament, però també vaig decidir parar per no agreujar més la lesió, i que això provoqués un temps més llarg en la meva recuperació”, ha assenyalat el president del Club Atletisme Roses.

La marató de Sevilla li va guanyar la partida a en Pere, però això no quedarà així, ja que “la meva intenció és tornar a la capital andalusa per acabar la cursa”, ha assenyalat, per destacar que quan es recuperi podria “anar a córrer la marató de Niza, per això ja serà a la tardor”.

Assenyalar que la marató de Sevilla la va guanyar el kenyà Cosmas Kiplimo Lagat amb un temps de 2h 08m 13s, nou rècord de la carrera.

A títol de curiositat, destacar que Emil Zátopek, era un atleta xec que ha esta l’únic a la història de l’atletisme en aconseguir l’or en les proves de 5.000 i 10.000 metres, i en la marató en uns mateixos Jocs Olímpics, Helsinki’52. A Zátopek se li coneixia com la “Locomotora txeca”.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

El Gran Dictat

La final del concurs El Gran Dictat se celebra al Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Read More →
%d bloggers like this: