Loading...
You are here:  Home  >  Alt Empordà  >  Current Article

L’Empordà, present a la Fira Mercat de Mercats de Barcelona

Per   /   30/10/2015  /   No Comentat

Empordà Turisme i dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà  van ser-hi presents en aquesta Fira Mercat de Mercats, on els visitants es van interessar pel patrimoni natural i cultural de les dues comarques

Consell  Comarca de l'Alt Empordà

Estands dels Consells Comarcals de l’Alt i el Baix Empordà

Nou entitats turístiques gironines, els productes de Girona Excel·lent i diverses empreses agroalimentàries gironines van participar el passat cap de setmana a la fira Mercat de mercats, que se es va celebrar el passat cap de setmana al pla de la Catedral de Barcelona, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta enogastronòmica de la demarcació de Girona als ciutadans barcelonins i visitants de la ciutat a través d’informació, degustacions i tallers.

L’estand de l’associació Empordà Turisme i dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà va rebre una afluència molt nombrosa de públic. Els visitants es van interessar principalment, per conèixer les propostes de senderisme, cales i camins de ronda, gastronomia, enoturisme i sobre indicacions per arribar a municipis i llocs i indrets d’interès. S’hi va repartir material genèric de l’Empordà i es va facilitar informació dels socis d’Empordà Turisme. A l’estand, també, s’hi ha acostat gent que estava preparant la seva visita a l’Empordà.

A la quarta edició de Mercat de Mercats hi van participar 23 parades dels mercats municipals de Barcelona, 20 productors de proximitat i qualitat, 10 cellers de vins i caves de Catalunya -entre els quals hi havia cellers de la DO Empordà-, 14 bars i restaurants de mercat i de la ciutat, i 34 xefs entre l’aula gastronòmica i la zona de tapes, entre els quals hi ha 14 estrelles Michelin.

El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila, i la vicepresidenta del Patronat de Turisme, Marta Felip, van visitar els espais promocionals i de degustació de producte gironins situats a la fira.

Pel que fa a la representació gironina a la fira, hi havia dos espais. En el primer, els consells comarcals de l’Alt Empordà, el Baix Empordà, el Gironès, la Selva i el Ripollès, l’estació d’esquí i de muntanya Vall de Núria, el municipi de Roses i Boscos de Bruixes i Bandolers, a més del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, van oferir informació turística i enogastronòmica de la destinació. En el segon, es presentaven i es tastaven els productes de qualitat de la denominació Girona Excel·lent, com ara arròs de Pals, que es troba inclòs dins la Marca de Garantia “Productes de l’Empordà”, a més d’anxoves, olis, vins, poma de Girona i fesols de Santa Pau.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

El Gran Dictat

La final del concurs El Gran Dictat se celebra al Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Read More →
%d bloggers like this: