Mes de paraules

L’equip Sportful Illa de Rodes Raid Team de Roses campió de Catalunya de Raids d’Aventura 2014

Equip Sportful Illa de Rodes Raid Team de Roses
Sílvia Mas, Toni Muné, Jaume García i Tito Corbacho

L’equip elit de l’Sportful Illa de Rodes Raid Team de Roses es proclama campió i l’elit-mixta subcampió

Si l’any passat l’equip Sportful Illa de Rodes Raid Team de Roses, integrat per Toni Muné i Francesc Torrent va fer segon al CatRaid del Berguedà, aquest passat dissabte es va proclamar campió de Catalunya, tot i que dels dos atletes només va repetir Muné, acompanyat en aquesta ocasió, per Tito Corbacho.
El raid, celebrat al terme municipal de Vilada va ser molt dur i exigent. Quatre equips van disputar-se la victòria des del principi. En la primera transició, després de l’orientació i el caiac, liderava l’Sportful Illa  de Rodes, seguit de ben a prop per tres equips. Una secció molt dura de BTT, de 18 quilòmetre i 1300 metres de desnivell positiu, va fer endarrerir l’equip a la quarta posició.
Però, tot seguit, a la prova de la cursa a peu, de 13 kms i 1000 metres de desnivell positiu, els rosincs recuperen la 2ª posició, i ja en la secció d’orientació específica l’equip de raids de l’institut Illa de Rodes va agafar el liderat, que no el va deixar fins el final del raid d’aventura.
Després de finalitzar les tres darreres seccions de la prova, BTT, Barranquisme i un altre cop BTT, l’equip de l’Sportful va finalitzar el raid amb un temps final de 8 hores 35 minuts i 1 segons, amb una avantatge de 15 minuts respecte al segon classificat.
Dos equips més de l’Escola de Raids de l’Associació Esportiva Escolar Illa de Rodes també van participar en el raid, destacant la meritòria segona posició i, per tant el subcampionat de Catalunya, en la categoria elit-mixta de l’equip Skayak de l’institut rosinc, format per Sílvia Mas i Jaume García.