Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Les parades del transport urbà de Roses compten amb una nova senyalització

Per   /   10/07/2018  /   No Comentat

La nova senyalització comprèn el punt de parada i la consulta dels horaris corresponents a cada parada

Nova senyalització del transport urbà de Roses

A la dreta senyalització del punt de parada, i l’esquerra consulta dels horaris corresponents a cada parada

L’Ajuntament de Roses està realitzant les tasques de nova senyalització de les diferents parades que integren les dues línies de transport urbà de viatgers de la població: la Línia 1E, que connecta amb Santa Margarida, i la línia 2E que ho fa amb les platges i urbanitzacions de Canyelles- Almadrava.

Amb la nova senyalització, els usuaris poden identificar fàcilment els punts d’aturada dels autobusos, així com consultar els horaris concrets corresponents a cada parada, intervals i freqüències de pas.

La línia de transport amb Santa Margarita (L1E), circula des de la rotonda de l’Oficina de Turisme, cada 30 minuts, entre les 8.30 i les 23.30 h. Per la seva banda, la L2E, comunica  Turisme amb la platja de l’Almadrava entre les 9 del matí i les 22 h, cada hora. Les dues línies ofereixen el seu servei fins al 30 de setembre, moment en què entrarà en funcionament la línia 3 d’hivern.

D’aquesta manera, Roses disposa d’aquesta prestació durant tot l’any, d’acord a les necessitats de recorreguts i freqüències corresponents a cada temporada. Podeu consultar horaris i recorreguts en el següent enllaç.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Junts per Roses

Montse Mindan arrenca la precampanya amb Artur Mas presentant Junts per Roses, la marca que portarà a les municipals

Read More →
%d bloggers like this: