Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Mai una festa andalusa s’havia celebrat en un marc tan bonic com el de la Ciutadella de Roses

Per   /   30/07/2012  /   No Comentat

Festa d'Andalusia

La Ciutadella de Roses va acollir la Festa d’Andalusia

Anys anteriors la Festa Andalusa, organitzada pel Club Base Roses, se celebrava a l’antic càmping Bahía amb la instal·lació d’una carpa i amb una durada de tres dies. Enguany, per ajustar el pressupost, l’Ajuntament va decidir que se celebrés en un sol dia i en una ubicació, això sí, immillorable, la Ciutadella. Una festa que es va celebrar ahir per aprofitar l’escenari i l’infraestructura en general que hi havia montada per al Festival Sons del Món.
De tres dies a un, per això, com a contraprestació a la retallada de la durada de la festa, el Club Base Roses disposarà d’una carpa de 300 m2 a l’antic càmping Bahía durant la celebració de les Fires i Barraques de la Festa Major de Roses.
La festa andalusa va consistir principalment en show eqüestre on els cavalls, genets i ballarines danzaven de forma molt plàstic al son de la música. Un show que va donar pas a l’actuació en directe del grup de “cante i baile flamenco” Siroco i que va acabar amb el ball de música disco.
L’entrada per assistir a la festa va ser gratuïta i va comptar amb la presència, a banda dels incondicionals, de molts francesos que s’havien apropat a La Ciutadella.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

II Curs Internacional d’Arqueologia medieval i moderna

II Curs Internacional d’Arqueologia medieval i moderna de la Ciutadella de Roses

Read More →
%d bloggers like this: