“Maverick mostra molta superioritat respecte als seus rivals i, sincerament, crec que s’emportarà el títol de campió del món”

Maverick Viñales
Fans de Maverick Viñales aplaudint en el moment aconseguia la segona victòira de dos possibles al mundial de Moto GP

Maverick Viñales guanya a Argentina el segon gran premi de la temporada de Moto GP i desferma l’eufòria entre els seus incondicionals

Fans de Maverick Viñales aplaudint en el moment de guanyar  a Argentina la segona cursa del mundial de Moto GP

Queda molt de mundial de Moto GP, concretament 16 curses per disputar-se, el que significa que hi ha 400 punts encara en joc per decidir qui serà el nou campió mundial de l’especialitat.

Tot i això, i davant la segona victòria de Maverick Viñales en les dues primeres curses del mundial, fita que un pilot de Yamaha no aconseguia des de 1990, ha fet desfermar l’eufòria dels socis del Club de Fans del pilot rosinc.
Incondicionals que, a falta d’una local per veure les carreres, es reuneixen, alguns d’ells, al bar restaurant L’Olivar.

I aquests incondicionals de Maverick no tenen dubtes, “sincerament el veig amb molta superioritat respecte als seus rivals, és molt valent, arrisca molt i aquest any surt a la pista amb la victòria com a únic objectiu, i crec sincerament que enguany s’emportarà el títol de campió”, va manifestar Lluís Marès.

Maverick lidera el mundial amb 18 punts d’avantatge sobre Rossi i 37 sobre Màrquez

El pilot rosinc va sortir a la cursa des de la segona línia de la  graella de sortida, concretament des de la sisena posició, per això es va veure obligat ha remuntar. Remuntada que li va durar una volta fins situar-se darrera Marc Márquez, el qual va sortir com una exhalació, però en el quart gir i quan portava més de 2 segons d’avantatge sobre Viñales va caure tot sol sense poder-se reincorporar a la pista, deixant el liderat de la prova al pilot rosinc. Un liderat que en cap moment es va veure amenaçat fins creuar la línia de meta amb gairebé 3 segons de distància del segon classificat i seu company d’equip,  Valentino Rossi, i a quasi 4 del pilot d’Honda Cal Crutchow, que va completar el podi.
Assenyalar que la resta de pilots catalans de la categoria, Àlex Rins (Suzuki) i Dani Pedrosa (Honda), a més del mallorquí Jorge Lorenzo amb la seva Ducati, van haver també d’abandonar la cursa per culpa de les caigudes

A la general, Maverick Viñales amb aquesta seva segona victòria a sobre de la Yamaha M1 avantatge de 18 punts a Rossi i de 37 a Márquez, l’actual campió del món de Moto GP.