Loading...
You are here:  Home  >  Esports  >  Current Article

Més de 100 nedadors a la Lliga Benjamí i Pre-Benjamí de Roses de natació

Per   /   26/11/2014  /   No Comentat

La Piscina de Roses va acollir una competició de natació organitzada pel GEN Roses

Piscina Municipal de Roses

La Piscina de Roses es va omplir de nedadors/es i públic durant la competició

El passat dissabte a la tarda a les instal·lacions de la piscina municipal, el GEN Roses va organitzar la competició de natació de les categories Benjamí i Pre-Benjamí, amb la participació d’un total de 112 nedadors i nedadores.

Un esdeveniment esportiu que té la finalitat d’iniciar als més petits en el món de la competició, a la vegada que forma part dels requisits per poder a optar a competir al Campionat de Catalunya. Els nedadors que volen participar al Campionat han de sumar-se a diverses proves de la Lliga Benjamina / Pre-Benjamina i la d’aquest dissabte era una d’aquestes.

Van participar un total de 7 clubs, el GEIEG amb 28 nedadors, el CN Banyoles amb 24 nedadors, el, CN Figueres amb 14 nedadors, el CN Lloret de Mar amb 20 nedadors, el CN Riembau amb 8 nedadors, el Club Waterpolo Anglès amb 9 nedadors i el club amfitrió, el GEN Roses, amb 9 nedadors.

La competició va consistir en organitzar els nens i nenes per carrils, tot fent una barreja de tots els clubs i per edat, que determinava si nedaven 25m o 50m de crol, peus de crol o papallona. Als primers classificats de cada ronda se’ls van donar 4 punts, als segons 3 punts, i als tercers classificats, 2 punts. La resta s’emportava 1 punt per a sumar al seu carril. En cada una de les sèries, els nedadors feien 2 rondes cadascun, així que van nedar un mínim de 4 piscines.

El més important de la jornada, però, va ser introduir que pretén introduir a la competició als esportistes més petits, per a que així aprenguin a controlar els nervis i la tensió que els genera el fet de competir contra altres nedadors.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Dona ofegada a la platja de Roses

Un dona anglesa de 76 anys mor ofegada a la platja del Salatar de Roses

Read More →
%d bloggers like this: