Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Més de mig miler d’espectadors van gaudir del Cinema Infantil en Català a Roses

Per   /   10/04/2019  /   No Comentat

Els Cinemes Roses va acollir, entre el 9 de març i el 7 d’abril, el CINC, Cinema Infantil en Català  a preus populars

Cinema Infantil en Català, CINCAl llarg del tots els caps de setmana de març i el primer d’abril s’han projectat cinc pel·lícules dins del cicle Cinema Infantil en Català CINC.

Entre el 9 de març i el 7 d’abril, s’han vist cinc pel·lícules als Cinemes Roses: Ploey (9 i 10 de març), En Ralph destrueix internet (16 i 17 de març), Spider-Man. Un nou univers (23 i 24 de març), Wonder (30 i 31 de març) i La gran aventura dels Lunnis i el llibre màgic (6 i 7 d’abril).

Totes les sessions s’han fet el dissabte i el diumenge, a les 16.05 hores al preu popular de 3 €, per a petits i grans. L’afluència a cada sessió ha estat diversa, segons la pel·lícula projectada. En total, però, hi ha hagut més de mig miler d’espectadors, concretament 587, que han passat pels Cinemes Roses i gaudir del CINC.

Aquesta iniciativa té per objectiu potenciar l’oferta de pel·lícules infantils en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial. Impulsat per la Direcció General de Política Lingüística, el CINC compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l’Oficina de Català de Roses, i dels Cinemes Roses.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

L’Oficina de Català de Roses celebra Sant Jordi

L’Oficina de Català de Roses també va celebrar la diada de Sant Jordi

Read More →
%d bloggers like this: