Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Es millora la seguretat vial dels accessos a l’Illa Ítaca de Roses

Per   /   31/05/2016  /   No Comentat

Es porten a terme millores de seguretat per als vianants al solar davant els Cinemes Roses, l’Illa Ítaca

Ílla Itaca de Roses

Inici de les obres per posar un petit mur a la part de baix de l’Illa Ítaca de Roses

La setmana passada l’Ajuntament de Roses va iniciar tres actuacions a l’Illa Ítaca (solar davant el Multi Cinemes que fa les funcions d’aparcament de vehicles) envers la seguretat dels vianants.

A la part superior, per on es pot entrar des de la Carretera de Mas Oliva, “eliminem precisament aquesta entrada per on accedeixen els vehicles a l’illa, ja que està al costat just d’uns gronxadors, i a la part de sota, a tocar el col·legi Jaume Vicens Vives, l’entrada i sortida del cotxes coincideix amb un pas de vianants esdevenint en tota una incongruència, així que desdoblarem els accessos per a que les persones accedeixen per una banda, i les cotxes per l’altra”, va afirmar el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan M. Fernández.

I la tercera actuació és la que fa referència a la construcció d’un petit mur, a la part de sota, resseguint el que hi ha a la part nord, “per evitar que quan plou caigui la sorra a la vorera i la calçada de la Gran Via Pau Casals”, va explicar Fernández.

Aquest treballs, amb els quals es va aprofitar, primer de tot, per treure els escocells que hi havia a mig de l’illa, tenen un pressupost d’uns 6.300 euros amb un termini d’execució de 6.300 euros.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Montse Mindan revalida l’alcaldia de Roses

Read More →
%d bloggers like this: