Mes de paraules

Mireia Ayter i Júlia Ruiz, del Club Triatló Roses, pugen al podi a la Travessa Neda de Portbou en aigües obertes

Club Triatló Roses
La Mireia Ayter i la Júlia Ruiz amb les copes conquerides a Portbou

Ayter va quedar segona a la categoria Júnior femení i Ruiz va entrar a meta tot just darrera

Un total de 8 esportistes, 3 noies i nois  més el tècnic nacional de natació del Club Triatló Roses, Ivan Martín, es van desplaçar a Portbou diumenge per participar a la travessia en aigües obertes de Portboul, la Travessa Neda.

Una prova de 1.000 metres de llargària que es va disputar a la platja Gran de la població i en la que les nedadores Mireia Ayter i Júlia Ruiz van tenir un paper destacat.
Mireia va pujar al segon esglaó del podi i la seva companya, la Júlia al tercer. Un podi del que es va quedar fora per ben poc la Joana Pagès, que va finalitzar en quarta posició. Totes tres van nedar a la mateixa categoria, la Júnior femení.

Pel que fa a la resta de nedadors del Club Triatló Roses assenyalar que Zakaria Aatani, Alex Tena, Aleix Soler, Sergi Pagès i Pablo García van finalitzar la prova entre els 15 primers de la categoria júnior masculí.

L’entrenador, Martín, va decidir prendre part a la categoria Absolut masculí i no va fer, ni molt menys un mal paper, ja que va entrar a meta en cinquena posició.