Mes de paraules

Nacho Armillas es proclama campió d’Europa a la categoria Ski GP2 de Motonàutica

Nacho Armillas
Nacho Armillas, campió d'Europa de Ski GP1 de motonàutica

El pilot del GEN Roses es va quedar a un punt de conquerir també el campionat de Ski GP1

Nacho Armillas, campió d’Europa de Ski GP2 de motonàutica

El passat cap de setmana, dies 5 i 6 de setembre, es va disputar a Valras Plage, França la quarta i darrera regata puntuable per al Campionat d’Europa de motos aquàtiques 2015, un certamen que per primer cop s’ha disputat a quatre regates puntuables, i en el qual el pilot del GEN Roses, Nacho Armillas, s’ha proclamat campió d’Europa a la categoria Ski GP2, gràcies a haver pujat en totes les curses, a Porec, Croàcia, a Roses, on va guanyar, a Mirandela, Portugal, i en aquesta del sud de França.

I Armillas no ha estat bicampió només per 1 punt, sent superat per un dels germans Poret, en Mickael, amb el qual han tingut una disputa aferrissada durant les quatre de les que ha constat aquest campionat.

Així mateix, el pilot del GEN Roses ocupa el segon lloc en el ranking mundial de pilots, justament per darrera de Poret.