Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Nou concert del cicle ‘Nits de Clàssica’ a l’església de la Ciutadella amb el pianista Albert Guinovart

Per   /   28/07/2017  /   No Comentat

Albert Guinovart oferirà un nou concert aquest diumenge a la nit a l’església de la Ciutadella dins el cicle Nits de Clàssica

Nits de Clàssica a la Ciutadella de RosesNits de Clàssica és una iniciativa de l’Ajuntament de Roses i de la pianista Carme Vilà, nascuda aquesta temporada amb l’objectiu de recuperar les audicions de música clàssica a l’aire lliure per a les nits d’estiu a Roses. Un cicle on s’aposta per la qualitat dels intèrprets i la bellesa dels escenaris que indrets com la Ciutadella o el Castell de la Trinitat poden oferir per gaudir d’una vetllada musical, i que el consistori preveu mantenir en futures edicions.

El proper diumenge, el polifacètic Albert Guinovart clourà la programació del cicle a l’església de la Ciutadella, amb un concert de piano. Albert Guinovart és un dels músics més complets del panorama català actual, que desenvolupa la seva activitat entre la interpretació com a pianista, la composició i la docència.

Format a Barcelona, marxà a Londres per a estudiar amb Maria Curcio. Ha tocat per tota Europa, Sud-Amèrica, Estats Units, Canadà, Japó, Orient Mitjà, Austràlia i Nova Zelanda, en recitals i amb orquestres diverses.

És conegut pels seus premiats musicals: Mar i Cel, Flor de Nit, Gaudí, el musical de Barcelona, Paradís, La Vampira del Raval i Scaramouche. També ha compost les òperes, Atzar, i Alba eterna, el ballet Terra Baixa, abundant música simfònica i cambrística, i ha fet incursions en la televisió i el cinema.

Té més de 30 enregistraments (Harmonia Mundi, Decca i EMI), i l’últim enregistrament amb SONY ha estat un èxit. És professor d’orquestració i composició a l’ESMUC, i acadèmic de la Reial Acadèmia de Belles Arts i de Sant Jordi.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Ordenances fiscals 2018 de Roses

Roses aprova les Ordenances Fiscals de 2018 amb el mateix preu que enguany pel que fa a les taxes i impostos

Read More →
%d bloggers like this: