Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Obertura del període d’inscripció del nou Campus i cursos de natació a la Piscina de Roses

Per   /   24/04/2019  /   No Comentat

Entre l’1 de juliol, i el 31 d’agost de 2019 la Piscina de Roses organitzarà el ja tradicional Campus d’estiu de natació

Piscina de Roses La Piscina de Roses ha programat ja les activitats i cursos que oferirà el proper estiu (de l’1 de juliol al 31 d’agost) i que enguany tornarà a comptar amb una nova edició del Campus Natació&English i del Campus de Natació Sincronitzada, així com nous cursos de natació per a totes les edats. Les inscripcions, tant dels cursos com dels campus, s’iniciaran el proper dilluns 29 d’abril per a abonats i participants, i el 2 de maig per al públic general.

El Campus Natació & English és un projecte educatiu adreçat a nens i nenes de 5 a 13 anys i adaptat a les característiques dels participants, que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. Es faran grups segons l’edat i el nivell, i es programa de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h, amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

Per la seva banda, el Campus de natació sincronitzada és una proposta que combina la iniciació a aquesta disciplina esportiva (a l’aigua i en sec) amb les activitats aquàtiques, la creativitat i la recreació. Es realitza a les instal·lacions de la Piscina amb monitors qualificats i s’adreça a nois i noies, que sàpiguen nedar, de 8 a 14 anys. També es durà a terme de dilluns a divendres de 8.45 a 13.30 h, amb servei de menjador opcional, i destinarà els dimecres a activitats lúdiques i sortides.  

Com cada estiu, s’ofereixen els cursos de natació per a totes les edats i els nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults. Els cursos d’educació infantil i primària i els de joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ubicats en franges de tarda. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure el juliol i/o l’agost. 

Per últim, el Pack fitness, que no s’atura a l’estiu, presentarà una seixantena de sessions a la setmana, aproximadament, entre juliol i setembre, amb activitats com Spinning, aiguagim, Pilates, Zumba, tonificació, Strong, TRX, natació en aigües obertes… A començaments de juny la Piscina disposarà de la graella d’estiu a punt.  

Podeu consultar tota la informació sobre la programació d’estiu de la Piscina de Roses clicant AQUÍ.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Aula gastronòmica

La Confraria de Pescadors de Roses cedirà un edifici per a la creació d’una Aula gastronòmica

Read More →
%d bloggers like this: