Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Es posposa la comissió per investigar el cas Royal Marine II de Roses

Per   /   30/03/2016  /   No Comentat

El motiu és que encara no està ratificat pel jutge l’acord entre Ajuntament de Roses i els veïns del Royal Marine I i del Royal Marine II

Ple ordinari de l'Ajuntament de Roses

En el ple ordinari de l’Ajuntament de Roses del mes de març es va decidir ajornar la creació de la Comissió d’investigació del cas Royal Marine II

En el vuitè punt de l’ordre del dia del ple ordinari de l’Ajuntament de Roses del mes de març es presentava una moció per a la creació d’una comissió informativa especial d’investigació pel cas Royal Marine, impulsada pel portaveu d’Unió, Josep A. Valdera, arran del conveni que establia que Roses ha de pagar 2,2 milions d’indemnització per evitar l’enderrocament d’una part de l’edifici Royal Marine II.

Valdera, ponent de la moció, va afirmar que “aquest matí –per ahir- en la Junta de Portaveus ha hagut acord de tots els grups en tirar endavant aquesta comissió, però també ha hagut una entesa en posposar-la fins tenir la resolució judicial del conveni de l’execució de la sentència de l’edifici Royal Marine, i un cop tinguem aquest acord ratificat pel jutge tornarem a proposar la moció en aquesta sala de plens”.

Un conveni  de resolució convencional i extrajudicial del TSJC que contempla que Roses ha de pagar 2,2 milions per no haver d’enderrocar una part de l’edifici Royal Marine II, que supera 1, 13 centímetres l’alçada legal. Una acord que el jutge va dictaminar que s’havia de realitzar entre l’Ajuntament de Roses, els veïns del Royal Marine I i del Royal Marine II, i que havia de tenir el vistiplau en un ple del consistori rosinc.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Equip de Govern de Roses

Montse Mindan portarà l’Àrea de Turisme, Joan Plana la de Seguretat Ciutadana i Fèlix Llorens la de Promoció Econòmica

Read More →
%d bloggers like this: