Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Es presenta BNI FUTUR a l’Alt Empordà, el grup de ‘networking’ més gran del món

Per   /   18/01/2018  /   No Comentat

Més de 120 persones van assistir a la presentació i llançament del primer grup de BNI FUTUR a l’Alt Empordà

BNI FUTUR

BNI FUTUR es va presentar a l’Auditori Narcís Monturiol de Figueres

BNI (Business Networking Internacional), l’organització de negocis més gran del món present a 70 països i amb més de 200.000 membres i amb 8.000 grups locals d’empresaris que es donen suport globalment, ja està present a l’Alt Empordà. El primer grup alt empordanès s’ha batejat amb el nom de BNI FUTUR i està format per 31 empreses i professionals alt empordanesos de sectors molt diversos.

I ahir dimecres va tenir lloc a l’Auditori Narcís Monturiol de Figueres la presentació d’aquet grup a l’Alt Empordà, que va aplegar a empresaris i professionals de molts sectors de la comarca.

Després de la presentació, les més de 120 persones que van participar a l’acte, entre els quals hi havia autoritats, empresaris i professionals de l’Alt Empordà, van poder portar a terme una sessió de ‘networking’ amb els professionals que integren aquest primer grup de BNI a la comarca.

D’aquesta manera, els assistents van aprofitar per obrir  noves vies de col·laboració i negoci.

Els 31 membres del primer grup de BNI a l’Alt Empordà són professionals d’àmbits molts diversos que a partir d’ara es reuniran setmanalment cada dimecres a partir de les 6.45 hores del matí per fer networking de manera local i donar-se suport de manera global.

 

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Ordenances fiscals de Roses per al 2019

“El secret de no pujar impostos és aconseguir que la població pagui els seus deutes amb l’Ajuntament”

Read More →
%d bloggers like this: