Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Programació del Cine Ciutadella de Roses 2018

Per   /   12/06/2018  /   No Comentat

Pel·lícules que es projectaran aquest estiu al Cinema a la Fresca a la Ciutadella de Roses

LA LA LAND

Dijous, 12 de juliol

Vila de Roses

La La Land, de Damien Chazelle, EUA, 2016

Mia és una jove aspirant a actriu que treballa com a cambrera mentre acudeix a càstings, i Sebastian és un pianista enamorat del jazz que es guanya la vida tocant en tuguris. Es coneixen a Los Angeles, on s’enamoraran perdudament. No obstant això, les seves grans ambicions per arribar al cim de les seves carreres artístiques amenaça en separar-los.

Guanyadora de 6 estatuetes, La La Land va ser l’estrella de l’edició passada dels Oscars tant pel públic com per la crítica, i un autèntic homenatge al cinema musical.

Versió original en anglès amb subtítols en castellàLA TEORÍA DEL TODO

Dijous, 19 de juliol

Vila de Roses La teoría del todo, de James Marsh, Regne Unit, 2014

La Teoría del Todo narra la relació entre el cèlebre astrofísic Stephen Hawking i la seva primera dona, Jane, des que tots dos es van conèixer sent estudiants a la Universitat de Cambridge a principis dels 60. Van ser 25 anys de relació especialment marcats per la lluita contra la contra la malaltia degenerativa que va postrar al famós científic en una cadira de rodes.

Història d’amor i superació magistralment protagonitzada per Eddie Redmayne, qui dóna vida al científic que volia entendre els engranatges de l’univers, i que ens ha deixat recentment.

Versió original en anglès amb subtítols en castellà


LA GRAN ENFERMEDAD DEL AMOR

Dijous, 26 de juliol

Vila de Roses

La gran enfermedad del amor, de Michael Showalter, EUA, 2017

La gran enfermedad del amor és una comèdia romàntica que narra la història de Kumail i Emily, dos joves que es coneixen en un espectacle còmic. Quan semblava que tot anava a quedar-se en una trobada d’una sola nit, la seva relació comença a avançar malgrat les diferències culturals i el caràcter estricte de la família musulmana de Kumail.

Joia del cinema independent nord-americà, que és capaç d’unir humor i drama per explicar una història d’amor intricada a causa de les diferències culturals.

Versió original en anglès amb subtítols en castellà


LION

Dijous, 2 d’agost

Vila de Roses Lion, de Garth Davis, Austràlia, 2016.

Saroo Brierley és un nen que amb tan sols cinc anys es perd pels carrers de Calcuta, a milers de quilòmetres de casa seva. Després d’un llarg viatge acaba sent adoptat per una parella australiana. Vint anys després, amb l’única ajuda de Google Earth, Saroo intentarà trobar la seva família biològica.

Emotiva història del director de Slumdog Millionaire sobre la tornada a casa d’un Oliver Twist modern, basada en fets reals.

Versió original en anglès amb subtítols en castellà

No recomanada per a menors de 12 anys.

LA LLAMADA

Dijous 9 d’agost

Vila de Roses La llamada, de Javier Ambrossi, Javier Calvo, Espanya 2017

Maria i Susana són dues adolescents rebels de 17 anys que es troben en un campament d’estiu cristià a Segòvia, al qual van des de petites. Les dues senten passió pel reggaeton i la música electro-llatina, però les sorprenents aparicions de Déu a Maria començaran a canviar les seves vides…

Ràfega d’aire fresc que uneix música i molt humor, amb cultura millenial i arrels catòliques. Tot un himne inesperat a la llibertat i al primer amor.

En castellà.

No recomanada per a menors de 12 anys.


    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Comissió d’urbanisme de Girona

Se suspenen les tramitacions i llicències en la franja litoral de la Costa Brava

Read More →
%d bloggers like this: