Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Una programació de tardor-hivern del Teatre Municipal de Roses completa i per a tothom

Per   /   05/10/2017  /   No Comentat

Nova programació Teatre Municipal de Roses on destaca principalment dues obres d’èxit, ‘Muñeca de Porcelana’, interpretada per José Sacristán; i ‘Art’, protagonitzada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva

Programació del Teatre Municipal de Roses

El regidor de Cultura i l’alcaldessa de Roses durant la presentació de la nova programació teatral

La programació del Teatre Municipal de Roses “aposta per dues obres de teatre de primera categoria amb molt èxit de públic”, va destacar el regidor de Cultura, Francesc Giner, de les quals ja va informar viladeroses.cat, com són ‘Muñeca de Porcelana’ i ‘Art’.

Un aspecte a destacar de la programació del TMR que s’inicia aquesta setmana, és el fet que ha estat dissenyada tenint en compte diferents col·lectius i àmbits de la població, amb l’objectiu de servir de suport a àrees com la de l’ensenyament, atraient al mateix temps l’atenció del públic més jove envers el teatre. Aquest és el cas de la la incorporació de dues actuacions destinades al públic juvenil i infantil, ‘Enxarxats’ i ‘A l’Atzar, 10 anys de Xarapclown’, representacions que formen part del Pla Educatiu d’Entorn de Roses i del programa d’activitats educatives Aprenem Jugant.

Donant suport al Festivalet de Roses, la programació ha inclòs també l’espectacle “Cos meu recorda”, amb poemes íntims de Kavafis, que es realitzarà al Castell de la Trinitat. El TMR continua, d’altra banda, donant oportunitat al teatre amateur, aquesta temporada amb la representació de l’obra “Un marit ideal” de Tquatre Teatre.

La música també tindrà un paper important, amb el concert de Marc Parrot en format acústic de Viumúsica, un concert de petit format i molt íntim, mentre que la música clàssica es veurà representada pel Duo Piazzolla i el concert benèfic de Nadal de l’Orquestra de Cambra Catalana. Per últim, destaca també la programació infantil de qualitat que ofereix Optimist, així com els festivals benèfics i concerts organitzats per diferents associacions que desenvolupen les serves activitats i serveis en el municipi.

En definitiva, va assenyalar l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, “és una programació completa i transversal on té cabuda la música, tant d’actual com la clàssica, els espectacles infantils, obres de teatre amb èxit contrastat, teatre amateur, i tot amb uns preus molt assequibles”.

Canvi de data

L’espectacle poèticomusical a càrrec de Carme Vilà i Ignasi Tomàs, que en la programació del Teatre Municipal de Roses surt que tindrà lloc el proper diumenge 15 d’octubre, finalment se celebrarà el dissabte 26 de novembre, a les 18 hores.

 

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Ordenances fiscals de Roses per al 2019

“El secret de no pujar impostos és aconseguir que la població pagui els seus deutes amb l’Ajuntament”

Read More →
%d bloggers like this: