Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Es prorroga fins al 31 d’agost el servei gratuït per possibles afectacions del nou 4G als usuaris de TDT de Roses

Per   /   09/08/2017  /   No Comentat

Un servei gratuït que, en principi, finalitzava el 30 de juny de 2017, però segons informa l’Ajuntament de Roses s’ha prorrogat aquest servei fins a l’últim dia d’aquest mes d’agost

Interferències TDT per l'arribada del 4GDes de l’estiu de 2016, les operadores de telefonia mòbil ofereixen a Roses els serveis 4G a través de la banda de 800 MHz. La nova tecnologia permet gaudir a la ciutadania i visitants de Roses d’uns serveis de dades mòbils d’alta velocitat, millorant la cobertura a l’interior d’edificis i ampliant l’extensió geogràfica.

Per garantir la compatibilitat de la nova tecnologia amb la Televisió Digital Terrestre (TDT), els operadors han posat en marxa Llega800, entitat encarregada de solucionar qualsevol afectació que la implantació del nou 4G hagi pogut ocasionar en la recepció del senyal de televisió. A través d’aquesta entitat, s’ofereix als ciutadans un servei gratuït per a gestionar i resoldre incidències, sense cap tipus de cost per a l’usuari, fins al 31 d’agost.

Les persones afectades poden sol·licitar aquest servei a través del telèfon d’atenció gratuït 900 833 999, o bé de la pàgina web www.llega800.es.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Casal del Pescador de Roses

El Casal del Pescador de Roses vol esdevenir un Centre Cívic i obrir-se a tota la ciutadania

Read More →
%d bloggers like this: