Recomanar la Costa Brava-Pirineu té premi

Productes de l'Empordà

Productes de l'Empordà

Una cistella de productes de l’Empordà és el premi del primer concurs #recomanocostabravapirineu organitzat pel Patronat de Turisme Girona Costa Brava

Productes de l'Empordà
Productes de l’Empordà

La marca de garantia ‘Productes de l’Empordà’ ha col·laborat en el concurs #RecomanoCostaBravaPirineu que ha organitzat el Patronat de Turisme Girona Costa Brava aquesta primavera a les xarxes socials. El concurs consistia en fer fotografies i vídeos de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. El resultat del concurs ha sigut un èxit, amb 2.170 fotografies i vídeos participants, i una gran visualització a les xarxes socials.

Per promoure els productes de l’Empordà, la marca de garantia “Productes de ’Empordà hi ha col·laborat oferint com un dels premis una cistella dels productes adherits a la marca:

  • arròs de Pals
  • botifarra dolça
  • brunyols de l’Empordà
  • ceba de Figueres, recuit
  • recuit de drap
  • poma de relleno de Vilabertran

A més a més de la cistella, s’ha ofert una visita guiada per a dues persones als arrossars i al Molí de Pals amb el trenet urístic el Xiulet de Pals, una visita guiada per a dues persones al Mas Marcè productor de recuit) i una peça de ceràmica de la Bisbal.

La marca de garantia ‘Productes de l’Empordà’ va néixer per voluntat dels consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà i un col·lectiu de productors, amb l’objectiu de personalitzar i reconèixer els productes propis de l’Empordà i ajudar a promocionar la comercialització i venda d’aquests productes empordanesos. La marca de garantia va ser atorgada el mes de setembre de l’any 2003, i garanteix que tots els productes adherits són produïts o elaborats, transformats i envasats a l’Empordà, i segons les seves tradicions. A més a més, els productors també han de passar periòdicament els controls d’un laboratori alimentari que en certifica la qualitat en les diferents fases del producte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *