Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Roses ajuda a enderrocar el mur per fer efectiva la República Catalana

Per   /   12/09/2018  /   No Comentat

Centenars de rosincs i altempordanesos van cridar de valent en la gran onada sonora de Barcelona

República Catalana

A dalt, els de Roses en arribar a l’Avinguda Diagonal, atapeïda per gairebé un milió de persones (a sota)

Segons la Guàrdia Urbana, prop d’un milió de persones van emplenar ahir a la tarda l’Avinguda Diagonal de Barcelona per participar en la gran onada sonora que es va portar a terme durant la manifestació convocada per l’ANC i Òmnium Cultural per demanar la llibertat de Catalunya, la dels presos i exiliat polítics, i per a que es compleixi el mandat sortit de les urnes el proppassat 1 d’Octubre.

I entre aquest prop milió de persones hi havia centenars de rosincs i altempordanesos que, des del tram 14, situat tot just a la plaça Francesc Macià, van deixar la seva petjada sonora per enderrocar el mur que hi havia al capdavant de la concentració com a símbol dels obstacles que els catalans han superat i que, encara, han de superar per fer realitat la República catalana.

Els de Roses es van fer veure, i molt, gràcies a la Colla Gegantera, en el que els seus membres van organitzar, fins i tot, una mena de cercavila amb en Quimet i la Demetria. Tots dos gegants, s’ha de dir, no van participar en l’onada sonora, ja que portaven una mordassa a la boca “en senyal de la repressió que pateix el poble català per part de l’Estat espanyol”.

Un any més la crida de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium per l’Onze de Setembre va obtenir una resposta massiva per part del poble de Catalunya.

I Roses també va ser-hi present.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Ordenances fiscals de Roses per al 2019

“El secret de no pujar impostos és aconseguir que la població pagui els seus deutes amb l’Ajuntament”

Read More →
%d bloggers like this: