Roses continua millorant el casc urbà amb la remodelació d’un tram de vorera de la plaça Catalunya

Remodelació que compta amb dues fases, la primera abans del Carnaval i la segona després que acabi la festa de disfresses

Vila de Roses
Obres de millora a la vorera de la plaça Catalunya de Roses entre els carrers Josep Cervera i del Pou

L’Ajuntament de Roses continua amb la millora del seu casc urbà amb l’inici de les obres de remodelació d’una secció de vorera de la plaça Catalunya de Roses, concretament del tram que discorre entre el carrer Josep Cervera i el carrer del Pou.

Una remodelació necessària “perquè és una zona que està molt degradada amb la vorera aixecada, sent l’únic tram que faltava entre els carrers Josep Cervera i del Pou i que ROSERSA ja tenia previst executar entre les millores urbanístiques que porta a terme cada any”, ha manifestat el regidor d’Infraestrutuctures i Serveis Públics, Josep Mª Mas Blanch.

Cal assenyalar, davant la proximitat del Carnaval de Roses que aquests treballs s’executaran en dues fases per no coincidir amb la celebració de la festa de disfresses.

Així, la primera fase dels treballs, que està previst executar-los en tres setmanes, compren des del vial Josep Cervera fins a l’Hotel Vela, “per no fer nosa durant els dies de Carnaval”, i un cop finalitzat aquest es completarà la resta del projecte amb l’arranjament fins al carrer del Pou, que durarà 3 setmanes més.

Aquests treballs tenen com a objectiu “solucionar els problemes actuals de desnivell que presenta la vorera, bastant degradada a causa de les arrels dels arbres” ha assenyalat Mas Blanch.

Aquests treballs de remodelació  s’han iniciat amb l’enderroc de la vorera existent i el seu rebaix per executar la nova pavimentació, que consistirà en el formigonat i la col·locació de lloses de les mateixes característiques que les existents en el tram de vorera adjacent, on es troba l’edifici de l’Ajuntament.

L’actuació també suposarà l’ampliació dels escocells existents, la plantació de 2 arbres que complementaran l’alineació d’arbrat actual, el reforç del sistema d’evacuació d’aigües pluvials amb la incorporació de nous embornals i, per últim, la col·locació de dos bancs per al descans dels vianants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *