Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Roses reconeix els millors esportistes de 2018

Per   /   08/04/2019  /   No Comentat

El Teatre Municipal de Roses celebrarà aquest proper dijous, 11 d’abril, l’acte de lliurament dels Mèrits Esportius 2018

Ajuntament de RosesL’Àrea d’Esports de l’Ajuntament fa un seguiment de les trajectòries i resultats tant dels clubs com dels esportistes individuals rosincs, i reconeix anualment aquells que assoleixen resultats remarcables durant l’any o temporada esportiva, fent transcendir el nom de Roses arreu i difonent els valors de l’esport.

Concretament, els esportistes que reben aquest diploma al mèrit esportiu són aquells que han assolit un campionat de Catalunya, o s’han proclamat primers, segons o tercers classificats en campionats a Espanya, Europa o internacionals. Pel que fa a equips, assoleixen el diploma aquells que hagin ascendit de categoria participant en lligues oficials d’una modalitat esportiva.

L’acte de divendres estarà presidit per l’alcaldessa de Roses i el regidor d’Esports, Juan Manuel Fernández i atorgarà un total de 9 diplomes -5 a títol individual i 4 a equips esportius de la vila que hagin aconseguit. 

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

L’Oficina de Català de Roses celebra Sant Jordi

L’Oficina de Català de Roses també va celebrar la diada de Sant Jordi

Read More →
%d bloggers like this: