Roses recull 5.500 quilos de menjar en el primer dia del Gran Recapte d’Aliments

El Gran Recapte d'Aliments a Roses

Voluntaris durant el Gran Recapte d'Aliment de novembre de 2014 / Foto: arxiu

El Gran Recapte d’Aliments a Roses ha duplicat el nombre de voluntaris de l’any passat

Gran Recapte d'Aliments a Roses
Voluntaris del Gran Recapte d’Aliments a Roses durant ahir divendres

Durant el dia d’ahir divendres i avui dissabte els Bancs d’Aliments a Catalunya, repartits per les quatre províncies catalanes, Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida han portat a terme el Gran Recapte d’Aliments per ajudar a les persones més necessitades en uns temps tan difícils com aquests. Difícils sobretot, per aquells que menys recursos tenen per tenir una qualitat de vida mínimament acceptable.

I ahir divendres, en només un dia, i a falta de comptabilitzar la quantitat de menjar que s’ha recaptat avui dissabte, els 200 voluntaris repartits entre els següents 7 supermercats: Mercadona, els dos de Bon Preu, finalment es va afegir el de la plaça Frederic Rahola, el Lidl i el Carrefour i els dos de Caprabo, el que hi ha dins la Vila i el situat a les afores, han aconseguit recaptar i enviar al Centre de Distribució d’Aliments, CDA, 5.500 quilos de menjar.
Una xifra que un cop es comptabilitzin els quilos recollits avui, és similar a la d’ahir, es podrà superar la xifra de 10 tones de menjar recaptades l’any passat.

A Roses, població amb un teixit associatiu molt sòlid i fort, Càrites Parroquial i la Creu Roja han estat les entitats de recollir menjar per al Centre de Distribució d’Aliments.
Una acció per la qual es necessita de molts voluntaris, quan més, millor. I Càritas de Roses va fer una crida per a que la gent participés, ajudés per aconseguir quant més menjar, millor. I la societat, els vilatans de Roses no han fallat, duplicant el nombre de voluntaris de l’any passat. Del centenar de persones que van participar al 2013 s’ha passat enguany a 200 voluntaris, entre els que s’inclou l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, que va ser destinada al Mercadona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *