Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Roses vol disposar ja de telecomunicació amb fibra òptica

Per   /   01/09/2016  /   1 Commentari

El ple de l’Ajuntament de Roses aprova una moció per aconseguir el desplegament de la fibra òptica

Ajuntament de Roses

Moment en que els regidors de CDC, ERC, PSC i Unió Municipal voten a favor del desplegament de la fibra òptica a Roses

ERC de Roses, com ve sent habitual des que va començar l’actual legislatura, presenta en cada ple ordinari com a mínim una moció, “l’eina que tenim els grups de l’oposició per treballar per la ciutadania”. El passat dilluns, a la sessió plenària d’agost, el regidor republicà Èric Ibáñez, va presentar una proposta per aconseguir el desplegament de la fibra òptica a Roses, ja que “tots sabem que una bona comunicació a internet avui és bàsica, i la fibra òptica milloraria aquest servei a empreses, institucions, a la gent que ens visita i als nostres veïns, no només als que viuen al centre de Roses sinó també als que hi viuen a les urbanitzacions”.

Moció que va ser acceptada per la majoria dels grups que conformen la corporació municipal, conscients de la importància de tenir un bona comunicació telemàtica, on tan sols els regidors Gent del Poble i PP es van abstenir. El portaveu Popular, Manel Escobar, “la competència per tenir fibra òptica no és municipal i per això, tot i estat molt d’acord amb la proposta, ens abstindrem”. Afirmació recolzada pel regidor del GdP, Fèlix Llorens, que va afegir per argumentar la seva abstenció que “els punts que s’esmenten a l’acord els veiem poc pràctics”.

Un dels acords de la moció diu “instar les principals companyies de telecomunicacions a presentar els seus plans de desplegament al municipi i negociar amb elles accelerar-lo per tal de tenir servei de Fibra Òptica abans d’un any”.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, va afirmar que “estem d’acord en que arribi la fibra òptica, però demanaria que la paraula negociar no fos la que s’utilitzés, ja que en aquest cas l’Ajuntament no negociaria, sinó que informaria a les operadores que nosaltres disposem de canalitzacions soterrades per afavorir la instal·lació de la xarxa de fibra òptica, per si així ho volen fer”.   

Els 11 vots a favor de CDC, ERC, C’s i PSC, van deixar clar que Roses vol disposar del servei de fibra òptica quan abans millor.

    Print       Email

1 Comment

  1. Y aun la esperamos…

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Som Identitaris a Roses

El rosinc José Antonio Blazquez concorrerà a les eleccions municipals com a cap de llista de Som Identitaris (SOMI)

Read More →
%d bloggers like this: