El rosinc Adán Casado participa i guanya la cursa dels Faus després d’un any de calvari en forma de lesió

Adán Casado
L'Adán a dalt del podi de la Cursa del Fau, a Maçanet de Cabrenys

Una tendinitis tibial ha tingut a Adán Casado quasi un any sencer sense poder córrer

Adán Casado
L’Adán a dalt del podi de la Cursa del Fau, a Maçanet de Cabrenys

Al setembre de l’any passat l’atleta del Club Atletisme Roses va partir una lesió, una tendinitis tibial, que “són molt difícils de curar”.
Difícils de sanar, el que no s’esperava Casado es que estaria tot un any sense poder competir a causa que les molèsties apareixien en quant es posava a córrer.
I després d’un any fent recuperació a la Piscina de Roses, “hores i hores que vull agrair al campió de taekwondo, Mario Aguilar, per assessorar-me durant tot aquest temps”, l’Adán Casado es va presentar a la línia de sortida de la cursa del Fau, prova de  muntanya de 15 quilòmetres. I ho va fer anar acompanyat del seu company de recuperació, en Mario, el qual va disputar la prova llarga de 21 km i va entrar a meta entre els 10 primers.

“Ja no tenia molèsties al córrer i va decidir provar-me en competició, i la sorpresa va ser que durant tota la cursa em vaig sentir molt bé”, ha assenyalat l’Adán. Tant bé es va sentir, tant bones sensacions va rebre després de quasi sense córrer que va guanyar, “sí ha estat una sorpresa, he tirat i m’he trobat sol al capdavant de la cursa, tot i que he anat una estona acompanyat dels atletes que feien la llarga”.

Però tot i això, “més que el fet de guanyar, per mi el premi ha estat que m’he sentit atleta un altre cop, que puc tornar a competir al 100×100”, va dir el jove atleta rosinc, el qual ja té marcada en el calendari la pròxima prova en la que participarà, els 5 kms verticals de la Salomon Ultra Pirineu. Cursa que se celebrarà el 24 de setembre.