Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Taller MEKISO a Roses per aconseguir el benestar i solucionar problemes de salut

Per   /   28/02/2016  /   No Comentat

Meditació, Reiki i Sonoteràpia tres tallers en un, MEKISO, que s’impartirà a Roses demà dilluns

Taller MEKISO a Roses Les persones que han assistit alguna a un taller de meditació, de reiki o de sonoteràpia hauran pogut comprovar el benestar que es pot arribar aconseguir, i fins i tot haver pogut sanar algun problema de salut.

Aquests tres tallers els imparteix, per exemple, la Fundació Roses contra el Càncer dirigits als malalts i familiars de l’entitat gràcies a la tasca voluntària dels terapeutes que l’imparteixen. Uns terapeutes que van decidir unir-se per oferir el Taller MEKISO, és a dir un taller on es combina la Meditació, Reiki i la Sonoteràpia, i que es portarà terme demà dilluns, a les 18:30 hores, a l’Àrea de Promoció Econòmica, al carrer Madrid,, nº1.

“Els taller consistirà, ha avançat Edgar Tarrés, el qual ofereix el Taller de Sonoteràpia a la Fundació, en que la gent es posarà formant un cercle on la Michelle Sánchez, dirigirà una meditació mentre jo aniré tocant instruments d’alta vibració i els terapeutes del Reiki faran una sessió des de fora cap en dins”.

Cal assenyalar que el Reiki es tracta de canalitzar energia i focalitzar-la en el cos de les persones per curar-les.

Un taller MEKISO que el mateix Edgar recomana assistir-hi “per a que la gent comprovi en primera persona el benestar que es pot arribar aconseguir, ja que en qualsevol dels tres tallers, de meditació, de sonoteràpia o de reiki, surts amb una sensació molt positiva, doncs amb els tres junts els efectes es multipliquen”.

I per animar als rosincs a que hi participin en aquest cal dir que és totalment gratuït.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Equip de Govern de Roses

Montse Mindan portarà l’Àrea de Turisme, Joan Plana la de Seguretat Ciutadana i Fèlix Llorens la de Promoció Econòmica

Read More →
%d bloggers like this: