Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Tallers interactius per descobrir la relació entre mar i salut, aquest cap de setmana a Roses

Per   /   27/09/2018  /   No Comentat

La Càtedra Oceans i Salut Humana i l’Institut de Medi Ambient (IMA), coorganitzen a Roses diferents activitats i tallers dirigits al públic general

Càtedra Oceans de RosesActivitats i tallers que donaran a conèixer, durant demà divendres 28, i dissabte 29, la importància dels ecosistemes marins per a la salut de les persones. La conferència sobre “Ment, salut i mar” i 5 tallers interactius que treballaran aquesta relació entre mar i salut, formen la programació d’aquesta interessant jornada conduïda per experts de diferents àmbits.

El doctor Joan San, neurocientífic de la Universitat de Girona, serà l’encarregat d’obrir el programa dijous 28 de setembre, amb la conferència “Ment, salut i mar” que tindrà lloc al Teatre Municipal a les 18 hores.

La tarda del 29 de setembre, el Teatre Municipal de Roses, serà la seu del programa de cinc tallers interactius sobre “Mar i Salut” que oferirà les activitats següents: “Medicines del mar” (medicines per combatre el càncer i altres malalties), “Els Omega 3 dels peixos i la qualitat de l’hàbitat”, “Al·lèrgies del mar”, “Mar, salut i benestar”, i “Biotoxines marines”. Els tallers estaran conduïts per doctors i experts de diferents institucions.

No cal inscripció prèvia.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Mar Cortés guanya els Premis Treballs de Recerca de Roses amb el treball “L’Alzheimer: música per reviure”

Read More →
%d bloggers like this: