Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Tenir una piràmide egípcia és una Missió Possible a Roses

Per   /   12/01/2018  /   No Comentat

Els membres de la colla Missió Possible sortiran de dins d’un piràmide durant les desfilades del Carnaval de Roses  

Carnaval de Roses 2018

Els membres de la colla Missió Possible en un descans en el seu procés de transformació a egipcis

La colla Missió Possible, en el seu quart any participant al Carnaval de Roses deixaran la disfressa de Vampirs per enfundar-se una d’egipcis “perquè sí, no s’ha de buscar cap raó, es va dir que d’egipcis i punt”, ha explicat José Juárez, que és el cap de colla de la Missió Possible perquè sí, i punt.
Així, la carrossa d’aquests missioneros possibles l’estan decorant, com no podria ser d’una altra manera, “del que podem, que és el que estem fent, el que podem”, ha dit de manera contundent Juárez.
I resulta que han pogut fer una piràmide “amb l’entrada dels palaus d’ells”, ha explicat un treballador que té Juárez treballant a la carrossa durant 24 hores des del passat mes de setembre. I quan dius d’ells, a qui et refereixes? “Doncs als egipcis! No estem parlant d’egipcis?”. Vale, vale…

Uns piràmides que l’esclau d’en Juáerz (es que no es pot dir d’una altra manera si està 24 hores al dia des del setembre treballant a la carrossa), assegura que la piràmide “està plena de passadissos que donen entrada als palaus egipcis”. Doncs com no sàpiguen el camí per sortir aquests no hi participaran al Carnaval, ja veureu…

I un total de 44 egipcis “menys que vampirs vam anar l’any passat” han pagat 190 euros per poder entrar en aquests palaus egipcis durant tot el Carnaval, i un cop a dins podrà menjar i beure com un rei.

I amb José Juárez, cap de colla de la Missió Possible, encetem un qüestionari sobre el Carnaval de Roses, donada l’opinió general que la festa de disfresses va viure un canvi a millor durant l’edició de l’any passat i saber-ne l’opinió d’altres temes d’interès, com el concurs, el port, la designació dels Reis, entre d’altres. Un qüestionari en el que la primera pregunta fa referència a aquest canvi a millor que va viure el Carnaval al 2017.

Creus que el Carnaval de Roses ha millorat?

 • Un mica sí. El que és el tema de la beguda sí que ha millorat, ja que no es beu durant la passada i les desfilades van més ràpide. O sigui que pel que fa a les passades no hi cap problema…

Què penses del concurs i dels premis a la millor carrossa, millor disfressa i millor coreografia?

 • Va ser una bona idea i pel que fa als premis està bé poder escollir número per a les passades, però també estaria bé que s’instauressin uns premis per ajudar a les colles a pagar les despeses del Carnaval.

Consideres que l’adjudicació dels premis va ser justa?

 • No, no es va fer justícia, i no per res, però nosaltres no ens vam merèixer guanyar el segon premi de la disfressa perquè havia disfresses molt més maques que la nostra.

Per quines persones creus que hauria d’estar composat el jurat?   

 • Per aconseguir que sigui imparcial seria lògic que fos gent de fora la que fes de jurat.

Quina assignatura pendent consideres que té o què milloraries del Carnaval de Roses?

 • Poder tenir una nau en condicions per poder treballar d’una manera adient en les carrosses, com passa en altres poblacions on el carnaval té un prestigi, com el de Roses.

Com creus que s’hauria de controlar als menors per a que no cometin excessos amb l’alcohol?

 • Jo sempre he dit que un adult de la carrossa s’hauria de fer responsable de 4 o 5 menors, com si fos un monitor. En el nostre cas no portem menors que no vagin amb els seus pares.

Creus que el Consell del Carnaval és útil?

Creus que el sorteig de les desfilades s’hauria de fer abans i no quan falten pocs dies pel Carnaval?

 • S’hauria de fer molt abans. Hi ha colles que no saben si es disfressaran fins al gener, doncs es fa el sorteig a l’octubre, per exemple, i les colles que s’apuntin després se’ls hi dona l’últim número que hi hagi, i així successivament. Perquè, per què hem d’entrar al mateix bombo nosaltres que estem fent carrossa des del setembre amb una altra que comença a decorar-la al gener?

Tenint en compte que els Reis del Carnaval (Adults i Infantils) tenen una subvenció de 1.500 euros creus que s’haurien d’escollir per mèrits i no per sorteig?

 • S’ha fet tota la vida per sorteig, i a mi ja em va bé que es faci així

Si depengués de tu, com solucionaries la problemàtica de la nit de divendres al port?

 • Traient-lo i traslladar les carrosses a un altre indret, com per exemple, al costat del Pavelló d’Esports, així la gent que vulgui entrarà a la disco-mòbil, i el que no es quedarà a la carrossa.

Quina sanció s’hauria de posar a les colles si no compleixen els manaments del Carnaval?

 • Que surtin els últims a les desfilades de l’any següent.

Creus que l’arròs de dilluns de Carnaval hauria de ser gratis per a les colles?

 • Estaria bé, seria tot un detall.
    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Viatge solidari de Roses a Fàtima (Portugal)

Un viatge solidari per anar a Fàtima, una odissea per tornar a Roses

Read More →
%d bloggers like this: