Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Torna el programa ‘Aprenem Jugant’, que ensenya i diverteix als infants i joves escolars de Roses

Per   /   26/09/2017  /   No Comentat

‘Aprenem Jugant’ té com a objectiu fomentar l’aprenentatge entre els infants i el joves a partir d’activitats atípiques i interessants

Aprenem JugantCreat al maig del 2013 i impulsat per l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses dins el Pla Educatiu d’Entorn, torna aquesta tardor el programa ‘Aprenem Jugant’, que té com a finalitat aportar propostes educatives als infants i joves del municipi per tal d’adquirir coneixements d’una manera lúdica i divertida durant el seu temps lliure.

Aprenem Jugant’ té com a objectiu donar resposta a la curiositat dels infants i els joves, a la vegada que es potencia la seva vocació per interessar-se i aprendre més enllà del l’activitat lectiva formal fora de l’horari escolar, però dins les instal·lacions del centre educatiu.

Així, ‘Aprenem Jugant’ està obert també als pares i mares que vulguin acompanyar els seus fills en aquesta experiència.

Totes les activitats han estat formulades d’acord a una clara base educativa, i seran dinamitzades per professionals, entitats o empreses especialitzades en cadascuna de les matèries. Les activitats es divideixen en funció de les franges d’edat, atenent les característiques i necessitats de cada grup.

També en horari lectiu

A més, l’Aprenem Jugant també porta a terme en horari lectiu diverses propostes formatives adreçades a escoles i instituts, amb un nivell alt de demanda de participació dels centres, i amb els quals es completa el coneixement que s’obté a partir de l’ensenyament reglat a l’aula. Enguany les activitats proposades són Aula de Natura i bosc Mediterrani, els tallers de divulgació científica i sostenibilitat Experimentívors i Abres que parlen d’edat, l’obra de teatre Enxarxats, i la proposta La cistella del port per descobrir el Port pesquer de Roses.

L’objectiu general del Programa Aprenem Jugant és promoure i divulgar coneixement, contribuint a que els infants i joves de Roses esdevinguin persones actives, amb criteri, formades i responsables enfront els nous reptes de la societat. El programa contribueix a donar resposta a les seves curiositats, a generar més preguntes, a potenciar la vocació per interessar-se i aprendre constantment, més enllà de l’activitat lectiva formal.

Les activitats es duran a terme els caps de setmana entre el 4 de novembre i el 7 de desembre, i s’adrecen a infants, joves i famílies.

Inscripcions

Les inscripcions varien en funció de l’activitat i es podran formalitzar del 7 al 12 d’octubre mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament, o bé presencialment al Servei d’Atenció al Ciutadà (en aquest cas del 9 a l’11 d’octubre).
Totes les activitats són gratuïtes.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

El Gran Dictat

La final del concurs El Gran Dictat se celebra al Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Read More →
%d bloggers like this: