Mes de paraules

Tres xefs amb estrelles Michelin protagonistes de la 3ª Jornada Gastronòmica Norat Gotanegra de Roses

Quique Dacosta, Carles Abellán i Xavier Sagristà participaran a la 3ª Jornada Gastronòmica Norat Gotanegra de l’Hotel Terraza

jornada_norat_gotanegraL’Hotel Terraza celebrarà el proper dilluns 15 d’abril la 3a edició de la Jornada Gastronòmica Norat Gotanegra, la qual està dedicada a la cuina Mediterrània i comptarà amb la participació de tres prestigiosos xefs:

  • Quique Dacosta (Quique Dacosta Restaurant, Dènia, 3 estrelles Michelin)
  • Carles Abellán (Comerç 24, Barcelona, 2 estrelles Michelin)
  • Xavier Sagristà (Mas Pau, Avinyonet de Puigventós, 1 estrella Michelin)

La jornada, dirigida als professionals de l’hosteleria i la restauració, comptarà també amb la col·laboració de la Fundació Alícia i d’una selecció de productors gastronòmics catalans. L’assistència és gratuïta, tot i que és imprescindible confirmar-la a l’apartat d’inscripcions de:

Programa:

09.30h Arribada, recepció i presentació de la jornada

Esmorzar a peu de platja

10.30h: Ponències individuals de cada xef

Carles Abellán, Comerç 24 (Barcelona)

Xavier Sagristà, Mas Pau (Figueres)

Quique Dacosta, Quique Dacosta Restaurant (Dènia)

12.15h: Taula rodona “La Mediterrània al plat”

Diàleg amb Quique Dacosta, Carles Abellán i Xavier Sagistrà

Moderat pel periodista Salvador Garcia-Arbós

13.30h: Ponència “Origen i sentit de la dieta Mediterrània” a càrrec de Jaume Biarnés, responsable de cuina de la Fundació Alícia

14.00h: Dinar-networking

Hotel Terraza

Acte: Jornada Gastronòmica Norat Gotanegra.

Lloc: Hotel Spa Terraza

Adreça: Av. De Rhode, 32 – 17480 Roses (Costa Brava)

Horari: Des de les 9.30 a les 16 hores