Un Girona Juvenil més rodat venç a l’A.E. Roses en el seu primer partit de pretemporada

A.E. Roses
L'A.E. Roses i el Girona Juvenil amb el trio arbitral abans del partit

En aquest primer partit de preparació van debutar les noves incorporacions de l’A.E. Roses

A.E. Roses
L’A.E. Roses i el Girona Juvenil amb el trio arbitral abans del partit

Dos dies d’entrenament i primer partit de la pretemporada dels jugadors del primer equip l’Agrupació Esportiva Roses contra el Girona Juvenil, un conjunt que ja porta dues setmanes de preparació.

El matx, disputat al municipal de Mas Oliva va ser molt igualat durant els primer 45 minuts, però a la represa es va notar el temps de més que porten els gironins de rodatge, i mostrant una millor forma física es van fer amb el control del partit per guanyar-lo per 0 a 2.
Tot i això, els gols del Girona Juvenil van venir per dues errades en defensa dels rosincs. Errades provocades, segurament, per la manca de coordinació i automatismes en les jugades defensives per part dels homes entrenats per Eduard Ortega, que en només dos dies de preparació ha estat gairebé impossible posar en pràctica.

Cal destacar que a la primera part van debutar les noves incorporacions de l’A.E. Roses, el defensa rosinc Eric Pérez, provinent de l’equip de La Jonquera, el migcampista Xavi Ceballos i el davanter centre de Castelló d’Empúries, Julià Genovès.

Al segons 45 minuts, van debutar molts de juvenils, entre d’ells el porter Òscar González, que ja farà tota la temporada amb el primer equip, i alguns dels jugadors que entrenen amb l’A.E. Roses en període de prova fins que l’entrenador Ortega decideixi si se’ls queda o no per reforçar la plantilla per aquesta temporada 2014-15, que l’equip disputarà en el seu retorn a 2ª Catalana.

El segon parti de la pretemporada que disputarà el primer equip de l’A.E. Roses serà aquest diumenge al municipal de Mas Oliva contra el Borrassa F.C. Un matx que començarà a les 21:00 del vespre.