Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Una revista, una col·lecció i un volum, 3 publicacions de la Càtedra Roses d’Arqueologia

Per   /   28/03/2019  /   No Comentat

Publicacions que es presentaran la setmana vinent al Centre Cultural de Ca l’Anita

Càtedra Roses d'Arqueologia i Patrimoni Arqueològic

Publicacions de la Càtedra Roses d’Arqueologia que es presentaran a Ca l’Anita el 3 d’abril

El dimecres 3 d’abril tindrà lloc a Ca l’Anita de Roses la presentació de les publicacions creades per la càtedra Roses d’Arqueologia i Patrimoni arqueològic: la revista Rodis, la col·lecció Guies del Patrimoni Cultural de Roses i el volum Les monedes romanes baiximperials de Roses.

Una de les principals funcions de la càtedra Roses d’Arqueologia i Patrimoni arqueològic és la difusió de la recerca. Per assolir aquest objectiu, la càtedra –en col·laboració amb l’Ajuntament de Roses i la Fundació AGBAR- ha impulsat tot un seguit de publicacions destinades a donar a conèixer la recerca que s’està desenvolupant en l’àmbit de l’arqueologia medieval i moderna a nivell nacional i internacional. 

La presentació s’iniciarà a les 19.30 h. Participaran en l’acte l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan i el director de la càtedra Josep Burch. A continuació (20 h), tindrà lloc la xerrada “Les monedes romanes baiximperials de Roses”, a càrrec de Marc Bouzas i, a les 20.15 h, Lluís Palahí oferirà la xerrada “El monestir de santa Maria de Roses”.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Montse Mindan revalida l’alcaldia de Roses

Read More →
%d bloggers like this: