Loading...
You are here:  Home  >  Roses  >  Current Article

Vuit dotacions dels Bombers treballen a l’extinció d’un incendi a Cadaqués

Per   /   30/06/2013  /   No Comentat

El foc està controlat i ha afectat una superfície aproximada de 1,5 Ha de matollar i camps abandonats d’oliveres i la causa més probable de l’origen ha estat el llançament d’un petard

Incendi Cadaqués

Incendi a la zona de Portlligat, Cadaqués

Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 13.30 hores, l’avís de foc entre la cala Calders i la cala Portlligat de Cadaqués.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat tres mitjans aeris i una dotzena de dotacions terrestres. L’incendi, que ha afectat una superfície aproximada de 1,5 hectàrees, ha cremat matollar i camps abandonats d’oliveres a la Riba de Portlligat. El foc està controlat des de les 15.40 hores i, a hores d’ara, resten treballant-hi vuit vehicles de Bombers. Les tasques d’extinció se centren en acabar de remullar tota la zona per evitar revifalles, sobretot a les soques d’olivera que han cremat.

Malgrat l’existència d’habitatges a la zona, no ha calgut realitzar cap evacuació preventiva. Així mateix, tampoc no hi hagut ferits com a conseqüència del foc.

Les causes de l’incendi encara no estan determinades, però la hipòtesi més probable és el llançament d’un petard. Serà el Cos d’Agents Rurals qui en determinarà les causes exactes de l’origen del foc un cop enllestida la investigació.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Dona ofegada a la platja de Roses

Un dona anglesa de 76 anys mor ofegada a la platja del Salatar de Roses

Read More →
%d bloggers like this: