17 hores de bici sense parar pujant a Sant Pere de Rodes per ajudar als malalts de càncer

Repte 'Pujar per vèncer'

Imatge de Luís Miguel San Millán pedalant

Aquest repte el protagonitzarà Luis Miguel San Millán, un aficionat ciclista de Port de la Selva amb la col·laboració dels socis del Club Ciclista Roses

En Luis Miguel San Millán viu a Port de la Selva, és un gran aficionat al ciclisme, i ara vol unir la seva gran afició a un repte solidari per ajudar als malalts i familiars del càncer a través l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Un repte al que ha anomenat “Pujar per vèncer” i que no és altre que pujar l’alçada de 8.800 metres de l’Everest en un mateix port, el de Sant Pere de Rodes, i per assolir-ho ha de pujar 19 vegades.

Luismi San Millán per fer arribar a bon port (mai millor dit) el seu repte comptarà amb la col·laboració dels socis del Club Ciclista Roses, “sí, el recolzarem en els avituallaments durant tot el temps, i tres de nosaltres, jo mateix, Sergi Vera i Juan Serrano pedalarem amb ell per pujar i baixar 19 vegades Sant Pere de Rodes”, ha afirmat el president del Club Ciclista Roses, Joan Hornos, el qual reconeix que “estem parlant d’un repte molt seriós perquè estem es tracta d’uns 260 km pujant i baixant un port, que significa estar al voltant de 17 hores, aproximadament, sense parar de pedalar”.

Aquest repte es portarà a terme el proper 1 d’agost, i simultaniejarà els municipis de Vilajuïga i Port de la Selva en cada pujada a Sant Pere de Rodes. I la manera de recaptar diners és fent un donatiu  a https://www.miretocontraelcancer.aecc.es/reto/subir-para-vencer.