2 turismes i dos motocicletes d’ocasió al 911 Taller de Roses

911 Taller
La Vespa 125 N de 1957, el Nissan Cube, el Jaguar XJ V6 i la Ducati Monster 796 d'ocasió al 911 Taller de Roses

911 Taller de Roses té a la venda dos turismes i dues motocicletes a un preu sense competència i amb una garantia d’àmbit estatal

La principal tasca de 911 Taller és la mecànica, però dins del seus 350 m2 de local, ubicat a la Gran Via Pau Casals, nº 183, té una petit apartat dedicat per tal d’oferir l’oportunitat als seus clients de poder adquirir un vehicle de segona mà a un preu realment competent, però sobretot, en molt bon estat.
I quan parlem de vehicles ens referim tant al de quatre com als de dues de rodes, com és el cas que ens ocupa, ja que 911 taller té a la venda dos turismes i dues motocicletes d’ocasió.

Jaguar

Si comencem pels cotxes, destacar el Jaguar XJ V6 Executive de 2.700 cc. És tracta d’un turisme de l’any 2006, de 207 cv de potencia, diesel i canvi de marxes automàtic. Aquest vehicle ha passat una revisió integral, amb el canvi de filtres i oli, amb l’ITV passada, i amb l’etiqueta mediambiental corresponent per poder circular per qualsevol ciutat tant del territori nacional com europea.

L’interior d’aquest Jaguar està impecable, ja que al ser un cotxe de només un sol propietari, que el cuidava millor que així mateix, abans de ser adquirir pel 911 Taller, es troba en perfectíssim estat.
El preu de venda d’aquest Jaguar, molt bo pel tipus, estat i qualitat del cotxe (i que per saber-lo només heu de passar pel 911 Taller).

Nissan

911 Taller també disposa d’un Nissan Cube 1.6 Gasolina de l’any 2010. Totalment diferent en quant al disseny del Jaguar, aquest Nissan està totalment equipat per als conductors sibarites, és a dir, que a part de la seva suspensió esportiva i unes aletes (homologades) compta amb un sostre solar, una càmera a darrera, climatitzador, GPS i, fins i tot, una calaixera en el mateix maleter.
No cal esmentar que també se l’ha fet una revisió a fons, de la qual es va haver de posar totes les pastilles de fre noves així com els quatre pneumàtics.

Ducati

I dels cotxes passem a les motos, perquè a 911 Taller tenen dues d’ocasió, la primera és una Ducati Monster 796, de l’any 2014 i amb només 14.000 km. Tot i això s’han posat pneumàtics nous i, a més, tot i que per a conduir aquest model es necessita llicència de moto sense restriccions de potències, 911 Taller l’ha limitat per aquells conductors que només tenen la llicència A2.

Aquesta Ducati posseeix l’avantatge en seguretat que aporta el sistema antibloqueig de frens ABS, com ja figura en el seu nom, que tot i que es diu 796, la seva cilindrada exacta és de 803 cc.
Una motocicleta per a divertir-se al manillar amb les seves qualitats esportives però sense extremismes, ja que té un motor alegre i elàstic, alimentat per injecció electrònica.

Vespa

De la fàbrica italiana de Ducati passem a un altra, també italiana, tot i que enyorada avui dia pels vespistes, ja que Piaggio ja no fabrica ni comercialitza les immortals Vespa.

Però per immortal la que tenen al 911 Taller. Es tracta de la Vespa 125 N de l’any 1957. Una vespa que només tenia tres marxes, ja que no va ser fins l’any 1960 que la marca Piaggio va decidir incorporar un canvi de 4 marxes.
Estem al 2022, però aquesta Vespa 125 N continua vivint en l’any 1957, perquè ha estat restaurada amb tot el material original de la casa. Fins i tot el seu motor és l’original, tot i que, com podeu comprendre, repassat de dalt a baix per deixar-lo com nou

Per saber més i tenir tota la informació sobre aquest 4 vehicles de dues i quatre rodes només cal anar a la Gran Via Pau Casals, nº 183, on està el 911 Taller.