4.245 euros va recaptar la Fundació Roses Contra el Càncer en la seva recapta anual

La Fundació Roses Contra el Càncer porta a terme la seva recapta anual des de fa 22 anys

Diners que es destinaran a finançar i fer realitat els projectes d’atenció psicosocial de la Fundació per ajudar als malalts i familiars de càncer

Aquest passat diumenge la Fundació Roses Contra el Càncer va portar a terme la seva recapta anual, que enguany ha arribat a la seva 22ª edició.

Un total de 21 voluntàris/es hi van participar pels carrers de la Vila per fer partícips als vilatans de la seva solidaritat per tal d’ajudar als malalts i familiars oncològics.
Va esdevenir una matinal molt positiva, ja que “tenint en compte els moments que estem vivint es van recaptar 4.245 euros, molts més que l’any passat”, ha assenyalat Conxita Mach, membre fundadora i actual Vocal del Patronat de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Mach, que tot i que ha indicat que encara no s’ha fixat a que es destinaran, concretament, els diners recaptats, ha assegurat que “aniran per poder finançar i fer realitat els projectes d’atenció psicosocial per ajudar els malalts i familiars de càncer”.

Conxita Mach va ser una de les persones, juntament amb l’Assumpció Llach, que fa 30 anys que van veure la necessitat de crear un ens que tingués cura dels malalts i familiars de càncer i el 18 de setembre de 1998, va néixer la Fundació Roses Contra el Càncer, és a dir, que demà farà fa 23 anys que es fundar aquesta entitats socio-oncològica.  Actualment, i malauradament, aquesta necessitat no ha minvat, al contrari, ha augmentat i per aquest motiu la Conxita Mach fa una crida “per a que la gent es faci voluntària de la Fundació perquè contra més voluntaris hi siguem a més persones en podrem ajudar a lluitar i superar la malaltia”.

La 22ª recapta anual de la Fundació es va desenvolupar com l’any passat, és a dir, es va muntar una taula al carrer Pi i Sunyer, a les portes davant el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Roses i des d’aquí les voluntàries van sortir amb les guardioles a la recerca de la solidaritat dels vilatans i vilatanes.

A diferència de l’any passat, però, sí que es va posar a cada persona que col·laborava la seva enganxina, “en concedir el permís per fer-ho ja que en portar les mascaretes i ser qüestió de segons enganxar un adhesiu a la roba de la persona, no hi havia risc de contagi”, ha explicat la Vocal de la Fundació Roses Contra el Càncer, assenyalant que “vam demanar permís per poder enganxar l’adhesiu per saber qui havia col·laborat i així no dir-les un altre cop a les persones que ho havien fet”.

I parlant de persones, assenyalar que van ser un total de 2.730 les que van posar dins les guardioles el seu gra de solidaritat.

Exit mobile version