5 sessions de cinema per aquest estiu al Cine Ciutadella de Roses

Torna el millor cinema a l’aire lliure a la Ciutadella de Roses, de l’11 de juliol al 8 d’agost

El dijous 11 de juliol arrencarà la desena edició de Cine Ciutadella, el cicle de cinema a l’aire lliure que any rere any ofereix la possibilitat de redescobrir l’emblemàtic espai de la Ciutadella de Roses amb aquesta refrescant proposta. Green Book (11 de juliol), Campeones (18 juliol), Call Me By Your Name (25 juliol) , El Reino (31 juliol) i Ha Nacido Una Estrella (8 d’agost), són els films d’aquesta temporada.

Cine Ciutadella celebrarà aquest estiu la seva desena edició, convertint-se així en una activitat que molts rosincs, empordanesos i visitants esperen com un “clàssic” de la temporada estiuenca. L’assistència de públic ha anat creixent estiu rere estiu, aconseguint tenir ja un públic fidel local així com espectadors que venen d’arreu de la comarca. La proposta ha sabut atraure també a certs col·lectius d’estrangers que venen habitualment de vacances per la zona o fins i tot turistes puntuals. El fet de programar en versió original i la pròpia ubicació en un espai cultural d’interès turístic expliquen l’èxit de la proposta entre aquesta població.  

El cicle aconsegueix doncs, no només difondre un cinema de qualitat en versió original tot oferint una proposta cultural nocturna pels ciutadans de Roses, sinó que també contribueix a la difusió d’aquest espai tan singular i atractiu com és la Ciutadella de Roses, per a molta gent encara un espai per descobrir.  

Els espectadors poden arribar al recinte 30 minuts abans de l’inici de la sessió, i gaudir d’una passejada per la Ciutadella, llogar gandules al recinte o bé portar cadires plegables o mantes, per fer més còmoda la sessió de cinema.  

Informació pràctica  

Lloc: Espai Cultural La Ciutadella  (Av. Rhode s/n, Roses)

Hora: A les 22h s’inicia la projecció. A les 21:30h s’obren portes.

Preu:

Adults 5 € i menors de 12 anys 3 €.

Lloguer gandula: 2 €.

Estores gratuïtes amb l’entrada.

Venta d’entrades a la Ciutadella de Roses i de forma anticipada a www.cineciutadella.com

 Descomptes:

-Entrades a 3€ amb Atrápalo (10 primeres entrades)

-Entrades a 4 € amb el Carnet Jove (descompte vàlid a entrades comprades a guixeta)

-2 x 1 a tots els socis del Tr3sC i subscriptors de La Vanguardia (promocions vàlides a entrades comprades a guixeta)