7 casos més de coronavirus registrats a la Fundació Salut Empordà des de divendres passat

Fundació Salut Empordà participa

Al Centre Sociosanitari Bernat Jaume, un dels tres centres que gestiona actualment la Fundació Salut Empordà, hi ha actualment 8 usuaris positius de coronavirus, tots ells asimptomàtics

Des de l’1 de juliol, a la Fundació Salut Empordà s’han registrat 110 casos positius de coronavirus. Xifra que ha augmentat en 7 positius nous des del passat divendres, 7 d’agost.
A dia d’avui hi ha 9 persones ingressades. Durant el cap de setmana i avui dilluns s’han donat  4 altes hospitalàries, 42 acumulades des d’inicis de juliol i no s’ha produït cap defunció més (1 acumulada).
Pel que fa als professionals sanitaris, n’hi ha 9 de positius (12 acumulats).

Pel que fa al Centre Sociosanitari Bernat Jaume, informar-vos que actualment hi ha 8 usuaris positius, tots ells asimptomàtics. Es van detectar a partir d’un cribratge proactiu mitjançant la realització de PCR a tots els usuaris. Seguint els protocols sanitaris, s’han dut a terme les mesures d’aïllament oportunes per tal que el centre pugui seguir amb la seva activitat minimitzant els riscos.

El centres que gestiona actualment la Fundació Salut Empordà són l’Hospital de Figueres, el Centre Sociosanitari Bernat Jaume i l’Àrea Bàsica de Salut de l’Escala, ja que al mes de setembre la Clínica Santa Creu de Figueres també serà gestionada per la FSE.