Nadal a Roses

911 Taller de Roses, autoritzat per fer el manteniment i reparacions de vehicles ‘rènting’

911 Taller de Roses
911 Taller de Roses està autoritzar per reparar vehicles de 'rènting' de les empreses Alphabet i Alvar

A partir d’ara, es poden fer al 911 Taller les revisions de manteniment i qualsevol reparació que pugui sorgir al nostre vehicle rènting adquirit amb les empreses Alphabet o Arval

Avui dia per poder gaudir de la conducció d’un vehicle ja no és necessari comprar-lo, ja que existeixen empreses que treballen en la modalitat del rènting. I el rènting de vehicles és tracta d’un contracte de lloguer amb una quota fixa mensual que inclou totes les despeses associades a l’ús i manteniment del vehicle.

Aquest contracte de lloguer sol ser de 36, 48 o 60 mesos, i durant aquest temps la propietat del vehicle pertanyerà a l’empresa arrendadora, mentre nosaltres en gaudim del vehicle.

Alphabet i Arval són dues empreses especialitzades en mobilitat i rènting de vehicles. Dues empreses que han donat la seva confiança per autoritzar al 911 Taller per fer el manteniment i revisions del vehicle, a més de les reparacions que en puguin sortir. Una autorització que 911 Taller en pot fer ús gràcies a pertànyer a la major xarxa de tallers de tot l’estat espanyol: Eurotaller

Així, que si nosaltres disposem d’un vehicle de rènting podrem dirigir-nos a 911 Taller amb la total seguretat ens repararan el cotxe amb total garantia i que no haurem de pagar ni un euro per la reparació, perquè la factura la tramitarà 911 Taller directament a Alphabet o Arval, depenen de l’empresa amb la que hàgim contractat el vehicle.

Ubicació del 911 Taller de Roses: