911 Taller de Roses llença una oferta que no es pot deixar escapar

911 Taller

911 Taller ofereix fer la revisió general del teu vehicle amb canvi d’oli i filtre per només 70€, IVA inclòs

911 TallerNo tots els dies passa un tren com aquest per davant nostre. Un tren que es diu 911 Taller, passa per Roses i ve amb una oferta que no es pot rebutjar. I no es pot rebutjar per la salut mecànica del nostre vehicle i conseqüentment per la nostra seguretat al volant.

Sí, perquè 911 Taller de Roses ha llençat una oferta que per només 70 € et canvia l’oli, posant un de primera marca, el Castrol 10W/40, et canvia també el filtre d’oli i, ja que el cotxe està en el taller els seus professionals aprofiten per fer la revisió general del vehicle.

I sí, heu llegit bé, tot això per només 70 €… amb la mà d’obra i l’IVA inclòs!

Veritat que no es pot deixar escapar aquest tren?

911 Taller disposa de 300 m2 dedicats a la cura integral del teu cotxe

 

911 Taller
Entrada al 911 Taller pel carrer Francesc Macià, nº 66

A Roses, fa un any que hi ha un nou taller de mecànica per a cotxes. Es diu 911 Taller i està ubicat al carrer Francesc Macià, nº 66, on anteriorment hi havia estat el Taller RODES i Tallers JOMAQ.

El gerent de 911 Taller, Rafa Ortiz, sempre, des de bon petit, ha estat un aficionat a la mecànica. De fet, és el president del Motor Club Tocats pels Clàssic de Roses, i en saber que l’antic taller deixava l’activitat, no s’ho va pensar dues vegades i va fer realitat el seu somni, tenir un taller de mecànica.

El primer que va fer va ser buscar un professional, i el va trobar amb Doru Sfrijan, un oficial de mecànica amb 17 anys d’experiència, especialitzat tant en cotxes de gasolina com dièsel.

I des de fa més d’un any, va obrir portes el 9 de juny de 2017, 911 Taller ofereix una mecànica de d’avantguarda a la ciutadania.

De d’avantguarda perquè a part dels coneixements d’en Doru, el qual, juntament amb en Rafa, no paren de formar-se periòdicament en diferents cursos de mecànica, electricitat, motricitat, vehicles híbrids i nova tecnologia, 911 Taller, en els seus 300 m2 dividits en tres nivells (dos per a reparacions més laborioses i el tercer per a la mecànica ràpida), disposa de la millor maquinària per solucionar els problemes que puguin presentar els nostres vehicles.

Maquinària per evitar reparacions majors

911 Taller
911 Taller disposa de 300 m2 de superfície dividits en 3 nivells, a la imatge el nivell de sota

911 Taller disposa de diferent maquinària molt útil per als clients, per tal d’evitar fer una despesa major en el seu vehicle. En primer lloc en té la màquina de diagnosi de la centraleta del vehicle per detectar possibles avaries, màquina de comprovació i càrrega aire condicionat, una màquina de neteja circuit refrigerant, amb la qual cosa es guanya no haver de desmuntar el radiador per netejar-lo, ja que la mateixa màquina ho fa. I una d’altra molt important, sobretot per als cotxes dièsel, que són mirats amb lupa per qüestions de contaminació, és la de la màquina de neteja del circuit d’admissió.

Vehicle de cortesia
Tots les persones que necessiten el seu vehicle per treballar no han de preocupar-se si porten el seu cotxe a reparar a 911 Taller, ja que el deixaran un vehicle de cortesia per continuar fent-ho mentre reparen el seu. D’igual manera ho fan per les empreses que utilitzen vehicles industrials, ja que 911 Taller disposa d’una furgoneta que podran utilitzar mentre reparen la seva.

Més serveis

A 911 Taller hi ha un servei d’ITV, amb el qual repassaran el seu cotxe i el portaran fins a Vilamalla per passar-la sense cap problema. També té un servei  d’homologacions de vehicles, reparacions de planxa i pintura, tintat dels vidres, muntatge i equilibri de pneumàtics i, si així ho necessiteu,  assegurances amb la companyia Allianz Generali, amb preus molt competitius.

Descompte del 10 % a les famílies nombroses

911 Taller911 Taller és soci de FANOC, l’Associació de Families Nombroses de Catalunya, per la qual cosa tots els conductors que portin el seu vehicle, i certifiquin que són membres d’una família nombrosa i que també siguin socis de FANOC, gaudiran d’un 10 % de descompte en la factura, tant del material com de la mà d’obra.

 

Vehicles d’ocasió

911 Taller
911 Taller disposa de vehicles d’ocasió amb garantia

Dins dels seus 300 m2, 911 Taller disposa d’un expositor de vehicles d’ocasió, on es pot trobar cotxe en perfecte estat, completament revistat i amb garantia, amb un preu molt econòmic.

On és 911 Taller?

Com hem esmentat més amunt, 911 Taller es troba ubicat al carrer Francesc Macià, nº 66,  tot i que també es pot accedir pel carrer Pare Antoni Maria Claret, nº 46, tocant a la Gran Via, com surt indicat en el mapa de sota.