911 Taller, la mecànica al servei de la ciutadania

911 Taller
Entrada al 911 Taller pel carrer Francesc Macià, nº 66

911 Taller disposa de 300 m2 dedicats a la cura integral del teu cotxe

911 Taller
Entrada al 911 Taller pel carrer Francesc Macià, nº 66

A Roses, fa un any que hi ha un nou taller de mecànica per a cotxes. Es diu 911 Taller i està ubicat al carrer Francesc Macià, nº 66, on anteriorment hi havia estat el Taller RODES i Tallers JOMAQ.

El gerent de 911 Taller, Rafa Ortiz, sempre, des de bon petit, ha estat un aficionat a la mecànica. De fet, és el president del Motor Club Tocats pels Clàssic de Roses, i en saber que l’antic taller deixava l’activitat, no s’ho va pensar dues vegades i va fer realitat el seu somni, tenir un taller de mecànica.

El primer que va fer va ser buscar un professional, i el va trobar amb Doru Sfrijan, un oficial de mecànica amb 17 anys d’experiència, especialitzat tant en cotxes de gasolina com dièsel.

I des de fa més d’un any, va obrir portes el 9 de juny de 2017, 911 Taller ofereix una mecànica de d’avantguarda a la ciutadania.

De d’avantguarda perquè a part dels coneixements d’en Doru, el qual, juntament amb en Rafa, no paren de formar-se periòdicament en diferents cursos de mecànica, electricitat, motricitat, vehicles híbrids i nova tecnologia, 911 Taller, en els seus 300 m2 dividits en tres nivells (dos per a reparacions més laborioses i el tercer per a la mecànica ràpida), disposa de la millor maquinària per solucionar els problemes que puguin presentar els nostres vehicles.

Maquinària per evitar reparacions majors

911 Taller
911 Taller disposa de 300 m2 de superfície dividits en 3 nivells, a la imatge el nivell de sota

911 Taller disposa de diferent maquinària molt útil per als clients, per tal d’evitar fer una despesa major en el seu vehicle. En primer lloc en té la màquina de diagnosi de la centraleta del vehicle per detectar possibles avaries, màquina de comprovació i càrrega aire condicionat, una màquina de neteja circuit refrigerant, amb la qual cosa es guanya no haver de desmuntar el radiador per netejar-lo, ja que la mateixa màquina ho fa. I una d’altra molt important, sobretot per als cotxes dièsel, que són mirats amb lupa per qüestions de contaminació, és la de la màquina de neteja del circuit d’admissió.

Vehicle de cortesia
Tots les persones que necessiten el seu vehicle per treballar no han de preocupar-se si porten el seu cotxe a reparar a 911 Taller, ja que el deixaran un vehicle de cortesia per continuar fent-ho mentre reparen el seu. D’igual manera ho fan per les empreses que utilitzen vehicles industrials, ja que 911 Taller disposa d’una furgoneta que podran utilitzar mentre reparen la seva.

Descompte del 10 % a les famílies nombroses

911 Taller911 Taller és soci de FANOC, l’Associació de Families Nombroses de Catalunya, per la qual cosa tots els conductors que portin el seu vehicle, i certifiquin que són membres d’una família nombrosa i que també siguin socis de FANOC, gaudiran d’un 10 % de descompte en la factura, tant del material com de la mà d’obra.

Més serveis

A 911 Taller hi ha un servei d’ITV, amb el qual repassaran el seu cotxe i el portaran fins a Vilamalla per passar-la sense cap problema. També té un servei  d’homologacions de vehicles, reparacions de planxa i pintura, tintat dels vidres, muntatge i equilibri de pneumàtics i, si així ho necessiteu,  assegurances amb la companyia Allianz Generali, amb preus molt competitius.

Vehicles d’ocasió

911 Taller
911 Taller disposa de vehicles d’ocasió amb garantia

Dins dels seus 300 m2, 911 Taller disposa d’un expositor de vehicles d’ocasió, on es pot trobar cotxe en perfecte estat, completament revistat i amb garantia, amb un preu molt econòmic.

On és 911 Taller?

Com hem esmentat més a munt, 911 Taller es troba ubicat al carrer Francesc Macià, nº 66,  tot i que també es pot accedir pel carrer Pare Antoni Maria Claret, nº 46, com pes pot veure en el mapa de sota.