96 quilòmetres naden els rosincs per lluitar contra l’esclerosi múltiple

Mulla't per l'esclerosi múltiple
Dos petites rosinques que van participar al 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'

96.247 metres són els que van nedar els rosincs a la piscina municipal en favor de la Fundació de l’Esclerosi Múltiple

Mulla't per l'esclerosi múltiple
Dos joves rosinques que van participar al ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Un any més els rosincs van mostrar la seva solidaritat i van apropar-se a la Piscina Municipal de Roses per participar en la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’.
Una acció a la qual la instal·lació aquàtica municipal participa per setena vegada.

74 persones a nivell individual, més els joves que participen als diferents casals que es desenvolupen durant aquests dies a la Vila de Roses, afegit als que estan rebent classes dels cursos de natació va fer que al voltant de gairebé 200 rosincs participessin a la jornada per nedar un total de 96.247 metres.

Persones solidàries que van aportar més de 700 euros, concretament 757 amb 27 cèntims per a la Fundació per a la Esclerosi Múltiple, entitat privada sense afany de lucre nascuda a Barcelona l’any 1989, amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’esclerosi múltiple i destinar recursos a la investigació.

Mulla't per l'esclerosi múltiple
Una nedadora participant al ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Els diners recaptats van provenir, per una banda, de la voluntat dels usuaris de la piscina que van voler contribuir amb la causa posant diners a la guardiola posada per a l’ocasió i, per d’altre, gràcies a la venda de tovalloles que es venien al preu de 15 euros, samarretes per a homes i dones al preu de 12 € i de nens a 10 euros. A més, també es podien adquirir altres objectes com a tasses, puzles, pilotes d’aigua i necessers.

Tot els productes que tenien a veure amb la platja, com les tovalloles, les pilotes d’aigua es van esgotar, així com els mateixos necessers.

Les persones que van nedar en favor de les persones que pateixen l’esclerosi van ser guardonats amb un diploma que acreditava els metres que van nedar.