976 nens i nenes van gaudir del Parc Infantil de Nadal de Roses

Parc Infantil de Nadal de Roses

Gairebé 1.000 nens i joves van passar pel Parc Infantil de Nadal de Roses

Una xifra que augmenta en 195 la mainada que va assistir al Parc Infantil del Nadal anterior

El Parc Infantil de Roses (PIN) que se celebra per les festes de Nadal va superar la xifra de convocatòria de la seva edició anterior fins arribar al 976 nens i nenes els que van gaudir dels diferents jocs i atraccions.

Una xifra que supera amb escreix els 781 petits i petites del Nadal de 2018, la qual cosa valora molt positivament la regidora de Joventut i Esports, Vero Medina, “primer perquè s’ha incrementat en un 25% la participació de la mainada, que significa 195 nens i joves més que l’any passat, segon per la valoració dels pares, que van destacar positivament el fet de disposar de lavabos, la quantitat d’activitats que hi havia per a totes les edats.

Entre els punts a estudiar per l’any vinent és una proposta que van fer els mateixos progenitors, i es tracta “de poder disposar d’un servei de bar per poder menjar o beure alguna cosa mentre els seus fills es diverteixen”, ha destacat Medina.

Entre els punts a millorar per l’any vinent, segons una proposta de la mateixa empresa que organitza el PIN, “seria treure alguna activitat per la mainada més petita i afegir més jocs per als nens més grans i, fins i tot, separar les activitats per a petits i per a grans”, ha afirmat la regidora de Joventut.

Diversió i jocs per a tothom entre 0 i 12 anys

En aquest Parc Infantil de Roses es va instal·lar diferents jocs i atraccions per al gaudi de la mainada.
Una de les atraccions que no podia faltar i que tenen molt bona acceptació són els inflables i els llits elàstics de diferents grandàries i característiques. I tota la Sala annexa del Pavelló Municipal d’Esport estava plena de jocs funcionals, d’exercici, creatius, electrònics i educatius.
També hi va haver una zona de Tallers de pintura i manualitats.  

Cal destacar que d’entre les activitats que més feia gràcia a la mainada va tornar el rocòdrom, per la qual cosa entre els 14 monitors de l’empresa Oktitans que hi havia al PIN, un tenia la titulació de Monitor d’Escalada de Rocòdrom.